nlc.hu
Mindennapok

Megtalálta a jegygyűrűjét, amit a hurrikán vitt el

Elvitte a hurrikán a jegygyűrűjét, majd megtalálta egy rakás fatörmelék alatt

Ashley Garnernek meggyőződése volt, hogy az Ian hurrikán elvitte a jegygyűrűjét, ám a szerencse később rámosolygott.
Jegygyűrű

Az Ian hurrikán gigászi pusztítást végzett Florida államban, egyes becslések szerint a kár elérheti a 74 milliárd dollárt. De ami ennél is fontosabb, hogy a vihar 100 emberéletet is elvett, így szerencsésnek mondhatja magát, aki megúszta azzal, hogy csak néhány tárgya veszett oda. Így gondolkodott Ashley Garner is, amikor rájött, hogy a jegygyűrűjét otthon hagyta, és mivel a vihar alaposan megtépázta a házukat, a nő magában már le is mondott róla. A lényeg, hogy ő a férje és a három gyerekük biztonságban legyen, minden más pótolható. Ennek ellenére rendkívül örült, amikor a gyűrű előkerült, méghozzá nem is akárhogy – írja a yahoo.lifestyle.

Miután az Ian hurrikán elvonult, néhány nappal később a család nekifogott az ingatlan kitakarításának és a romok eltávolításának. Alig tíz perce ügyködtek ezen, amikor váratlan dolog történt.

Körülbelül 10 perce takarítottunk, a férjem éppen a garázsajtó mellett takarítja fel a leszaggatott faágakat. Amikor az egyik kupac faágat megmozdította, alatta volt a gyűrű.

Graham alig akarta elhinni, és megköszönte Istennek a váratlan ajándékot. Jelként fogta fel, szerinte ez azt jelenti, hogy maradt remény a megtépázott közösségüknek. Szombaton az áramszolgáltatás is visszatért a házba, ahol reményeik szerint boldogan élhetnek tovább. Elveszett és újra megtalált gyűrűk pedig szerencsére mindig is voltak és lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top