nlc.hu
Szabadidő

Tóból kihalászott elveszett gyűrű

Egy alabamai nő elveszett gyűrűjét 53 év után halászták ki a kaliforniai tóból

Egy pár horgászat közben találta meg az ékszert.

Egy alabamai nő, aki  elvesztette középiskolai osztálygyűrűjét egy kaliforniai tóban, 53 év után újra ujjára húzhatta, köszönhetően egy párnak, akik horgászat közben találta meg az ékszert.

Dana Scott Laughlin elmondta, hogy a Berryessa-tóban úszott nem sokkal az 1969-es érettségi után, amikor a gyűrűje leesett az ujjáról és a tó fenekére süllyedt.

Laughlin fia néhány napja üzenetet kapott egy pártól, akik azt mondták, hogy a Berryessa-tóban horgászat közben találtak egy gyűrűt, és megpróbálták azonosítani a tulajdonosát.

50 év után megtalált gyűrű

A megtalált gyűrű. Fotó: Youtube

Laughlin, aki több mint 2000 mérföldre lakik Foley-ban, Ala.-ban, átnézte a gyűrűről készült fényképeket, és megerősítette, hogy rajta van a neve kezdőbetűi és az iskola neve, ahová járt.

“Nagyon hálás vagyok, és nem hittem el, hogy ennyi év után megtalálta valaki a gyűrűt. A férjem sokkos állapotban volt” – mondta Laughlin, akihez már úton van a gyűrű.

Van olyan is, aki a 100. születésnapján kapta vissza elveszett jegygyűrűjét.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top