nlc.hu
Szabadidő

A szemétlerakóból került elő a férfi értékes aranygyűrűje

A szemétlerakóból került elő a férfi értékes aranygyűrűje

Üvegpalackjaival együtt a gyűrűt is kidobta véletlenül, gyakorlatilag semmi esélye nem volt, hogy visszakapja.

Egy brit újrahasználati központ dolgozói megtalálták annak a férfinak az aranygyűrűjét, aki üvegpalackjaival együtt dobta véletlenül a kukába az értékes ékszert.

Az FCC Recycling azt mondta, hogy a lakos üveget hasznosított a szervezet egyik „palackbankjában” egy közösségi esemény során, Twyfordban, amikor az aranygyűrűje leesett az ujjáról.

A csoport elmondása szerint a re3 nevű Újrahasználati Központ munkatársai addig keresték a gyűrűt az üvegpalackok között, amíg rá nem találtak.

„Ez a csodálatos történet minden bizonnyal széles mosolyt csal mindannyiunk arcára, és egyben tökéletes alkalom arra, hogy emlékeztessem önöket arra, hogy az ünnepi időszak az palackok újrahasznosításának csúcsideje” – áll a központ Instagram-bejegyzésében.

Előfordult már hasonló: ők például 20 tonnányi szemétben turkáltak, mire meglett az eljegyzési gyűrű. Ennél is különlegesebb eset, amikor egy hurrikán repítette el a gyűrűt, amit fatörmelékek alatt találtak meg.

(via)

aranygyűrű szemétben

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top