nlc.hu
Aktuális

Két hónapja nincs gáz egy óbudai társasházban

Két hónapja nincs gáz egy óbudai társasházban

Két hónapja nincs gáz egy óbudai, tízemeletes lakóházban.

Óbudán, a Kabar utcában, egy tízemeletes társasházban, két hónapja nincs gáz. Az épület mellett egy nagy gödör tátong, aminek az alján látszik két cső, de ezeknek a két vége egymástól fél méterre van. Össze kellene illeszteni őket, de ezt eddig még nem sikerült megugrani.

Óbudai társasház

(Fotó: Getty Images/illusztráció)

„Bejelentették, hogy 50 éves a főgázvezeték, azt cserélni kell. Távfűtés van, a hideg nem probléma. Nekünk volt egy kemping palackos gázfőzőnk, még romantikusnak is tűnt egy hétig, vagy kettőig az használni a lakásban. De könyörgöm, itt a december, és még csak most kezdődik az egész épület csővezetékének az ellenőrzése. Hát kinek van ehhez türelme? Sokan tízezrekért vettek rezsót, fritőzt, és nyakunkon a karácsony” – mondta egy lakó a Telexnek.

Óbudán történnek furcsaságok

Nemrég egy nyolcadik emeleti panellakás ablakpárkányán kopogtatott órákon keresztül egy óbudai hősszerelmes. Riasztották a rendőrséget, a lakásban nem tartózkodott senki. A rendőrök végül a férfit a konyhaablakon keresztül húzták be a lakásba, majd intézkedtek vele szemben. Az 52 éves férfi tettét azzal magyarázta, hogy kábítószert fogyasztott, és meg akarta lesni a barátnőjét, hogy másik férfival tölti-e az estét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top