nlc.hu
Aktuális

ALDI december 24-i nyitva tartása

Karácsonyi boltzár helyett ezúttal karácsonyi nyitva tartást jelentett be egy üzletlánc

Náluk biztosan lehet vásárolni még december 24-én is.
bevásárlás

Két nappal ezelőtt újabb üzletlánc, a Spar saját üzemeltetésű egységeinek többsége csatlakozott a december 24-én zárva tartó boltok listájához (az INTERSPAR hipermarketek, valamint az egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketek nyitva lesznek aznap délig). Most pedig az ALDI is színt vallott arról, hogy ők is „beállnak-e sorba” vagy nem. Kiderült, ahogy az elmúlt években, úgy idén is nyitva tartanak december 24-én – tudta meg a Pénzcentrum.

„A vállalat évek óta tapasztalja a magyar vásárlók részéről az igényt arra, hogy áruházai nyitva tartása a legkülönbözőbb élethelyzetekhez, családi és fogyasztói rétegek elvárásaihoz is alkalmazkodjon. Az ALDI ezeknek az igényeknek megfelelve – a vonatkozó jogszabályok maximális betartásával – a korábbi évekhez hasonlóan idén december 24-én is, országosan egységesen 12 óráig nyitva tartja valamennyi áruházát” – jelentette be az üzletlánc. December 22-én és 23-án pedig 1 órával tovább meghosszabbítja nyitva tartását.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Libri, a Lidl, a JYSK, a Rossmann, a Mountex és a Penny is közölte, hogy nem nyitja ki az üzleteit december 24-én, hogy a dolgozóik a családjaikkal tölthessék a napot.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top