nlc.hu
Aktuális

Autó ütközött a viharos szélben kidőlő fával Vas megyében

A viharos szél fákat döntött ki Vas megyében, az egyiknek neki is ment egy autó

Volt munkájuk a tűzoltóknak.

A viharos szél több helyen is fákat döntött ki Vas vármegyében vasárnap – tájékoztatta az MTI-t az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írják, Csákánydoroszló közelében, a 8-as főút 170-es kilométerénél, útra dőlt fának ütközött egy személyautó. A helyszínre riasztott körmendi hivatásos tűzoltók feldarabolták és eltávolították a nagyjából 15 méter magas fát az úttestről.

Kidőlt fák az erdőben

Képünk csak illusztráció. (Fotó: Getty Images)

Illetve Szombathelyen parkoló autóra, Sárváron az úttestre, Kenyeriben pedig távközlési vezetékre borultak fák. Emellett tűzoltók távolítottak el úttestre dőlt fát Bozsok és Kőszegszerdahely között, valamint a 89-es úton is, a gencsapáti körforgalom után.

Mint korábban írtuk, jövő héten is lehet számítani komolyabb légmozgásra. Hétfőn az északi, északkeleti szél többfelé lesz erős, a Dunántúl középső és nyugati részén, valamint északkeleten például viharos szélre lehet számítani, kedden is sokfelé kísérik erős lökések az északi, északkeleti szelet főleg az északkeleti országrészben, de majd csillapodik a légmozgás. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top