nlc.hu
Aktuális
Kandász Andrea a Mokkában

Kandász Andrea felismerhetetlen külsővel jelent meg a tévében

A televíziós műsorvezető szereti az új dolgokat.

Kandász Andrea élete gyökeresen megváltozott az elmúlt évben: ledobott magáról több mint 20 kilót, emellett titokban újra férjhez is ment. A híresség a ma reggeli Mokka vendége volt, ahol a két műsorvezető, Iszak Eszter és Istenes László sem tagadta, hogy ha a folyóson találkoztak volna Andreával, lehet, hogy ők sem ismerték volna fel ebben a szerelésben. A sztár rövid, barna hajra váltott, és szemüveget is vett, ám mindez csak jelmez volt.

„Ez paróka, én nagyon szeretek játszani, azt gondolom, hogy bármennyi évesek vagyunk, érdemes játszani. Volt egy ilyen fotózásom, ahol különböző parókákat próbáltunk ki: voltam vörös, fekete, barna, mahagóni. Olyat szerettem volna, ami nagyon más, mondták a csajok is kint, hogy olyan trendi” – mesélte az adásban az édesanya, aki azt is elárulta, hogy a nap folyamán a férjét is szeretné megviccelni ebben a szettben.

„Hazamegyek, és bebújok az ágyba mellé, megnézzük, hogy reagál. Imád engem szőkén, úgy, hogy neki egyáltalán nem tetszettek a szőke csajok. Nyilván volt egy sztereotípia a fejében, engem viszont kivételesen szeret szőkén. Szerintem 2024 egy nagyon jó év lesz, úgyhogy mindenképpen játékosan próbáltam kezdeni” – tette hozzá Andrea. 

Kandász Andrea

Kandász Andrea (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top