nlc.hu
Aktuális

Christina Applegate az Emmy-díjátadó színpadán

Így néz ki most a nagybeteg Christina Applegate

Az idei Emmy-gálán okozott meglepetést a megjelenésével.

Christina Applegate egy életre megalapozta a hírnevét az Egy rém rendes család Kelly Bundyjának megformálásával, amit aztán számtalan szerep követett az évek során. Hollywood egyik legnépszerűbb színésznőjévé nőtte ki magát, a legtöbb vígjátékban feltűnt. 2008-ban mellrákot diagnosztizáltak nála, melyet bár időben sikerült diagnosztizálni, az orvosai tanácsára mindkét mellét eltávolította.

Christina Applegate

Christina Applegate (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Critics Choice Association)

A kálváriája azonban itt nem ért véget. „Tudnotok kell, hogy szeptemberben kivették a petefészkeimet és a petevezetékeimet, és menopauzát élek át. Beszéljünk erről, beszéljünk arról, hogy milyen 40 évesen átélni ezt, és tudni, hogy nem vagy egyedül” – nyilatkozta 2017-es műtétje után a People magazinnak. Applegate 2021-ben újabb drámai bejelentést tett: szklerózis multiplexben szenved. 

A színésznő ezután kerülni kezdte a nyilvános megjelenéseket. A 2023-as SAG-díjátadón azt mondta, valószínűleg ez volt az utolsó díjátadója színészként. Mindenki meglepetésére azonban feltűnt a 2024-es Emmy-gála színpadán, hogy átadja az est legelső díját. A közönség állva tapsolta a művésznőt, aki könnyekig hatódva köszönte meg a szeretetet. Christina Applegate egy botra támaszkodva lépett a többi híresség elé, méghozzá az est házigazdájának segítségével, miközben az Egy rém rendes család című sorozat főcímdala csendült fel. 

Köszönöm! Istenem, megszégyenítitek a fogyatékosságomat azzal, hogy felálltok. Megtiszteltetés volt olyan vicces, hibákkal teli, összetett karaktereket játszani, mint amilyet a vígjátéksorozatban legjobb női mellékszereplőnek jelölt nők

– mondta viccesen a sztár, miközben tisztán látszódott, mennyire meghatja ez a jelenet. A legjobb női mellékszereplőnek járó díjat egyébként Ayo Edebiri nyerte, méghozzá a A mackóban nyújtott alakításáért. 

Az 52 éves sztár ezután lesétált a színpadról. 

Íme pár fotó a jelenetről

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top