nlc.hu
Sztárok

Christina Applegate-nek ez lehetett az utolsó díjátadója színészként

Christina Applegate-nek ez lehetett az utolsó díjátadója színészként

Christina Applegate szerint ez volt az utolsó díjátadója színészként.

Christina Applegate vasárnap este Los Angelesben megjelent 2023-as SAG-díjátadón, ahol azt mondta, valószínűleg ez volt az utolsó díjátadója színészként. 

Christina Applegate és lánya

Christina Applegate és lánya, Sadie Grace, a SAG díjátadóján (Fotó: Emma McIntyre/FilmMagic/ Getty Images)

„Valószínűleg ez az utolsó díjátadóm színészként, úgyhogy ez elég nagy dolog” – mondta Applegate a Los Angeles Timesnak egy február 7-én megjelent interjúban. „Jelenleg el sem tudnám képzelni, hogy hajnali 5-kor keljek fel, és 12-14 órát töltsek egy forgatáson”tette hozzá az 51 éves sztár, aki 2021-ben hozta nyilvánosságra, hogy szklerózis multiplext diagnosztizáltak nála. A színésznő, mióta kiderült, szklerózis multiplexben szenved, kerülte a nyilvános megjelenéseket, legutóbb novemberben tűnt fel a hollywoodi hírességek sétányán, ahol kapott egy csillagot.

Applegate-et a Dead to Me című Netflix-vígjátékban Jen Harding megformálásáért jelölték díjra, ami a hatodik SAG-jelölése. A hollywoodi veterán a LA Timesnak elmondta, hogy bár szeretne szünetet tartani a színészkedésben, tervei szerint továbbra is dolgozni fog. Tervei szerint szinkronmunkákat fog vállalni. A betegsége miatt a sorozat forgatását szüneteltetni kellett a színésznő kezelése miatt. A sorozat végül újraindult, és a 3. évad 2022. november 17-én vált elérhetővé a Netflix oldalán.

Applegate – aki Linda Cardellini oldalán játszik – az LA Timesnak elmondta, hogy kezdetben nehéz volt visszanézni az alakítását, különösen annak tudatában, hogy milyen fizikai fájdalmakkal küzdött, miközben a kamerák forogtak.

„Nem szeretem látni magam küszködni. Emellett 40 kilót híztam a mozgásszegény életmód és a gyógyszerek miatt, és nem úgy néztem ki, mint ahogy megszoktam magam” – mondta a színésznő, hozzátéve, hogy egy bizonyos ponton képes volt elhatárolódni az egójától, és a filmet, illetve az alakítását értékelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top