nlc.hu
Aktuális

Szabó Zsófi segítséget kért

Társkeresőn tűnt fel Szabó Zsófi

Visszaéltek a fotójával.

Szabó Zsófi az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy a nevével és a fotójával egy itthon is népszerű társkereső oldalon élnek vissza ismeretlenek. A jelenségről a sztár szerint már többen is szóltak neki, ezért az édesanya azt kérte a követőitől, hogy jelentség az illetőt. A fotó ide kattintva tekinthető meg, egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban. „Egyre többen írtok, de ez nem én vagyok! Nem csak itt nem, hanem egyéb társkeresőn sem!” – írta a sztár. 

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: Sajtóklub RTL)

Féltve őrzi a magánéletét

Zsófi 2022 májusában szakított jegyesével, Shane Tusuppal, azóta pedig felröppentek ugyan pletykák azzal kapcsolatban, hogy egy tehetős külföldi üzletember az új párja, a műsorvezető nem szólalt meg az ügyben. Nemrég Zsófi is távozott az RTL-től, a jövőbeli terveiről a 35 éves műsorvezető-színésznő-influenszer-modell így beszélt a követőinek: „16 éve vagyok munkavállaló és 10 éve vezetem a cégeim. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm” – vallotta be Szabó, aki arra is kitért, hogy évek óta magasabb a jövedelme influenszerként, mint műsorvezető-előadóművészként. „Az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, (…) és arra törekszem, hogy mindig legyen “rendes” munkám”jegyezte meg a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top