nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi kislányként

Ilyen cuki, szöszke kislány volt Szabó Zsófi

Szabó Zsófit az apukája igazi királylányként nevelte, amivel ő saját bevallása szerint sokszor vissza is élt és ma már szívből sajnálja, hogy így tett.

A ma 35 éves színésznő és műsorvezető, Szabó Zsófi számára nem volt kérdés, hogy a Kossuth-díjjal kitüntetett apukája, Szabó Gyula nyomdokaiba lépjen, akire nem mellesleg sokan az ország nagy mesemondójaként emlékeznek legszívesebben.

Szabó Zsófi a Jóban Rosszban című sorozatban

Szabó Zsófi a Jóban Rosszban című sorozatban (Fotó: press.tv2.hu TV2)

Tizennégy éve része az életünknek

Zsófi 2009-ben került képernyőre a Jóban Rosszban című sorozatban, azóta pedig folyamatosan reflektorfényben él. Nyomon követhettük rövid kapcsolatát Berki Krisztiánnal, az esküvői készülődését Kis Zsolttal, majd a babavárását és Mendel 2017-es születését.

A házassága kisfia érkezése után 3 évvel véget ért, amivel minden értelemben új fejezet kezdődött Zsófi életében. Rákapott a futásra, ami rövid idő alatt szuper formába hozta, és idővel új párját is keresni kezdte.

Shane Tusuppal egészen az eljegyzésig jutottak, a boldogító igent azonban már nem mondták ki egymásnak. Zsófi ekkor megfogadta, hogy csak a kisfiának és a munkájának él, a szívügyekkel nem foglalkozik. Bár a magánéletéről az utóbbi évek rossz tapasztalatai miatt (teljesen érthetően) inkább nem nyilatkozik, több jel is utal arra, hogy új szerelem van kibontakozóban, méghozzá egy külföldi színészre hasonlító üzletemberrel

Visszaélt apukája jóságával

Ezt nem mi állítjuk róla, hanem ő maga látja így, és erről egy korábbi interjúban részletesen is mesélt. Zsófi, amikor kicsi volt, egyszer csúnyán visszabeszélt a nagymamájának, amit az édesapja is hallott.

Akkor eljárt a színészlegenda keze, és megütötte Zsófit, aki ezután ledobta magát a földre: olyan szerencsétlenül esett el utána, hogy kitört a foga. Hangsúlyozta, hogy ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az apukája „agyonverte”, mégis rettentően bántotta, ami a kislánnyal történt.

Szabó Gyula akkor megfogadta, hogy soha többé nem fogja bántani, amihez egész életében tartotta is magát. Gyerekként ez nyilván kiváltságos helyzetnek tűnt, utólag azonban Zsófi úgy látja, túl nagy ígéretet tett neki és magának az apukája: „Onnantól kezdve, hogy egyszer volt ez a baleset, én őt hülyére vettem egy csomószor, kijátszottam, visszaéltem azzal, hogy úgysincs következménye”emlékezett vissza a gyerekkorára.

Nézd meg, hogy festett akkoriban, szöszke kislányként!

Megnézem
Összes kép (4)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Sajtóklub RTL Klub 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top