nlc.hu
Aktuális

Tasnádi Péter börtön tanácsai

Tasnádi Péter részletesen elmondta, mire számíthat a fegyházban Gyárfás Tamás

Gyárfás Tamás 75 évesen megy fegyházba, ráférnek a tanácsok.

A magyar Keresztapaként számontartott Tasnádi Péter tanácsokat adott Gyárfás Tamásnak, hogy élje túl a rács mögötti éveket. Gyárfás Tamás első fokon hét év fegyházbüntetést kapott a Fővárosi Törvényszéktől, mert bűnsegédként vett részt egy másik médiacézár, Fenyő János megölésében.

Tasnádi Péter részletesen elmondta, mire számíthat a fegyházban Gyárfás Tamás

Tasnádi Péter azután lett  tanú a bűnügyben,

hogy a biztosítási ügynökből hírhedt alvilági személyiséggé váló férfiú az mondta, húszmillió forintot kapott Gyárfástól Fenyő János kiiktatására. Tasnádi Péter most az ACNewsnak beszélt arról, miképpen lenne érdemes hozzáállnia a jövő hónapban 75 éves Gyárfásnak a hét év fegyházhoz.

„Van egy tanácsom Gyárfás Tamás számára:

ha túl akarja élni, minél kevesebbet mozogjon a fegyház területén. Tanuljon, kösse le magát. Én is ezt csináltam. Összesen 13 és fél évet voltam rács mögött, ebből 10 évet egyszemélyes zárkában ültem” – merengett el a múlton Tasnádi Péter.

„Mi vár rá a rácsok mögött? Megjelennek a hiénák, rárepülnek a pénzére, mert tudják, hogy gazdag. Mivel ő végtelen intelligens, kulturált ember, fel kell készülnie arra, hogy mindennek az ellenkezője fogadja, mint amihez hozzászokott. A kaja mennyisége, minősége tragédia, akár a tisztálkodási lehetőségei.

Csak az fürödhet mindennap, aki dolgozik.

Ha teheti, egyszemélyes zárkába kérje magát. Sportoljon, tanuljon, kösse le az idejét. Gyárfás a jövő hónapban 75 éves lesz. Ha a fentieket betartja, van esélye, hogy élve kijön a fegyházból – mondott durva konkrétumokat a börtönrezsimről Tasnádi Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top