nlc.hu
Aktuális

Rubint Réka mesélt az utazásukról

Rubint Réka Ománban járt: „Még tevetejet is ittunk!”

A szokásos fitnesztáborát tartotta ott.

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi megrendezték az éves alakreformtáborukat, amit ezúttal Ománban, az Arab-félszigeten tartottak. Réka a hot! magazinnak adott interjút, a beszélgetés során pedig röviden beszámolt az átélt élményekről. Állítása szerint a helyi lakosok barátságos fogadtatásában részesítették őket, csodás helyeket láttak, szóval életre szóló élményben volt részük. 

„Még tevetejet is ittunk! A beduinok közül sokan megérik a száz évet, rengeteg tevetejet és tevehúst fogyasztanak. A tej immunerősítő: amikor egy beduin megbetegszik, a teve olyan ellenanyagot képes termelni a tejével, amitől meg­gyó­gyul az illető” – mesélte a lapnak a háromgyermekes édesanya. Hozzátette, hogy nem érti, sokan miért bántják őket a tábor miatt, hiszen nem bulizni járnak, hanem kőkemény munka folyik. Persze a szórakozás is belefér, ám az edzések akkor sem maradnak el.

„Sokan úgy gondolják, hogy mi ilyenkor csak szórakozni és nyaralni megyünk, de önmagában már a szervezés is komoly munkát igényel, nem beszélve az ott eltöltött időről” – nyilatkozta Réka a magazinnak.

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi

Rubint Réka és férje, Schobert Norbi (Fotó: Schumy Csaba)

Hamarosan könyve jelenik meg

Réka ősszel megjelenő könyvében a családi és üzleti sikereik, nehézségeik mellett az elmúlt egy éve legnagyobb pokoljárásáról, az egészségéért folytatott küzdelméről is őszintén mesél a fitneszlady, aki egy ideje kénytelen volt visszavenni a tempóból, mivel egy fellépése után már az autóból is alig bírt kiszállni, olyannyira kiszipolyozta a szervezetét. Hosszú hónapokra lehetett szüksége, míg felállt, ám vélhetően már túl van a nehezén, hiszen tele van célokkal, álmokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top