nlc.hu
Aktuális

L.L. Junior kirúgta dolgozóit

L.L. Junior kirúgta alkalmazottait és maga áll a pult mögé

Túl sok panasz érkezett a termékeire.

L.L. Junior tavaly új vállalkozásba kezdett és novemberben megnyitotta saját food truck üzletét, Happy Pipi néven. A rapper mögé rengeteg híresség beállt, és azzal reklámozták az ételt, hogy inkább egyenek az emberek boldog csirkét, mint depiset. 

L.L. Junior

Fotó: Instagram

A hatalmas marketing meghozta gyümölcsét, ugyanis sokan próbálták ki a rapper gyorséttermének felhozatalát, de nem mindenkinek volt jó tapasztalata vele. Több influenszer el is ment megkóstolni az ételeket, majd TikTok-ra és Youtube-ra készítettek erről videót. 

Egy hamburger, sült krumpli és egy üdítő 3090 forint volt. Hát nem tudom, döntsétek el ti, hogy drága-e vagy sem… (…) A krumpli mirelit, láttam, amikor csinálták, bár attól még lehet jó, de a panírdarabok furcsák. Gondolom, ugyanabban az olajban sütötték a krumplikat és a csirkéket is. Mi nem vagyunk olyan finnyásak, de biztos vannak olyan úriemberek, akik ezért háborognak” – fogalmazott videójában egy Powerr nevű felhasználó – amit a Bors szúrt ki. Majd volt olyan is, amelyben egy hölgy hurkát rendelt, ám nem arra számított, ami a csomagban várta. Egy kőkemény, elszenesedett, ehetetlen étel. 

A rapperhez is eljutottak a panaszok, ám nem szegték kedvét. TikTokon jelentette be, több dolgozóját kirúgta és ellenőrizni fogja az ételeket, sőt, ha kell, maga áll a pult mögé. 

Nyugi, nyugi láttam én is a videót a kőkemény hurkáról. Azonban az elmúlt pár hétben azon dolgoztam, hogy kiválasszam a személyzet tagjaiból a legmegfelelőbb, legtökéletesebb embert. Aki a legjobb minőségben készíti el a termékeket nektek. Aki ennek a feltételnek nem felelt meg, attól sajnos elbúcsúztunk. Ezért mostantól egy hónapig mindennap személyesen ellenőrzöm a minőséget, minden egyes food trucknál. Még az is lehet, hogy én személyesen készítem el neked a hamburgered, vagy a csirkefalatkáidat

 

 – mondta Junior, aki kárpótolni szeretné csalódott vevőit. 

@lljuniorofficial Ki égette szét a hurkát? 🤬🤯 Mostantól egy hónapig személyesen ellenőrzöm a minőséget 🐥✅🍔 Töltsd le az appot és rendelj házhoz a Foodora-ról! 👊🏼🚗 #lljunior #happypipi #hamburger #hambi #csirke #grillcsirke #csirkecomb #csirkecombfilé #etel #etelrendeles #étel #ételrendelés #ebed #ebéd #vacsora #foodtruck #streetfood #rendeles #rendelés #hazhozszallitas #házhozszállítás #foodora ♬ eredeti hang - LLJunior Official

A lap megkereste a témával kapcsolatban, azonban ő csak egy rövid üzenetet küldött a fiatal generációnak címezve: „Ezzel azt üzenném a fiataloknak, hogy nem szégyen a munka, a kitartás, az ambíció.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top