nlc.hu
Aktuális

Exe elleni gyilkossági kísérletek

Fel akarta robbantani exbarátnője házát, mert szakított vele – amikor elkapták, a kutyáira fogta

Ördögi tervet eszelt ki, hogy bosszút álljon a volt párján.
gázcső,

A kutyákat megsajnálta, ezért azokat magával vitte a férfi, aki fel akarta robbantani a volt barátnőjét Nyírbogáton, a nő ugyanis szakított vele, mert ivott – számolt be a Tények. Amíg a nő dolgozott, addig az exe betörte az ablakot, és a gázcsövet több helyen kilyukasztotta, hogy a ház felrobbanjon, de nem járt sikerrel. A nő ugyanis érezte a fojtó szagot és elzárta a gázt.

A megbántott férfi azonban nem adta fel. Másnap a gázcsapot nyitotta ki, de a nő ismét megérezte a terjengő gázszagot, amikor hazaért. Akkor már hívta a rendőröket.

A gátlástalan férfit bíróság elé állították, de ő a nő kutyáira fogta a gázcső kilyukasztását. Azzal próbálta mentegetni magát, hogy az ebek rágták szét a csövet.

Idén januárban emberölés kísérlete miatt ítélték el, 9 év börtönt kapott. Azonban enyhébb büntetésért fellebbezett, de az ügyészség szerint erre nincs lehetőség, mert mindenképpen meg akarta ölni az exét. Az ügyészség az ítélet helybenhagyását kéri, a döntést a Debreceni Ítélőtábla hozza meg hamarosan.

Egy lepsényi férfi még 2018-ban ugyancsak fel akarta robbantani az exét. Megfúrta a fürdőszoba falára felszerelt átfolyós gázkészülék földgázt betápláló, flexibilis vezetékét, és ezzel gázömlést idézett elő. A biztos hatás kedvéért a közelében egy égő gyertyát helyezett el. A volt feleség épp hazaért munkából, amikor erős gázszagra lett figyelmes, ezért azonnal elzárta a gázcsapot és értesítette a hatóságokat. Gyorsan kiderült, hogy szándékos bűnelkövetésről van szó, és a gyanú szinte azonnal a férjre terelődött, akit a nyomozók már másnap őrizetbe vettek. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top