nlc.hu
Aktuális
Elkelt Kádár János néhai sofőrjének, Bócsi Andrásnak a milliárdos palotája

19 év után eladták Kádár János egykori sofőrjének milliárdos palotáját

Az új tulajdonos életmódközpontot és iskolát szeretne kialakítani Bócsi András csömöri luxusvillájából, amelyet 19 évig árultak.
Bocsi András csömöri kastélya

Csaknem húsz éven át árulták az örökösök Kádár János egykori sofőrjéből milliárdossá vált Bócsi András luxusvilláját, míg végre most sikerült eladni az ingatlant – írja a Blikk.

A rendszerváltás után építési vállalkozóként meggazdagodott férfi 2005-ben halt meg egy vadászbalesetben, családja azóta próbált túladni a csömöri kastélyon, amelyben gránitpadló, borospince, fitneszterem is volt, a mennyezeti stukkót pedig három kiló arannyal futatták be.

A 27 szobás luxusingatlant Bócsi halála után kezdetben kétmilliárd forintért árulták az örökösök. Később csökkentették az árat, és mikor az adóhatóság végrehajtást indított adótartozás miatt, 43 millióért próbálták elárverezni a kastélyt. De még ennyiért sem kellett senkinek, később pedig 900 millióért bukkant fel a hirdetésekben.

Azt nem tudni, hogy végül mennyiért kelt el, de az Édenliget központ tulajdonosa azt mondta a Blikknek, hogy „az épület és az azt körbevevő terület nagyobbik része a legutóbb meghirdetett árnál jelentősen olcsóbban” került a tulajdonukba.

A 15 évig lakatlan ingatlanból az új tulajdonos részben életmódközpontot, részben pedig iskolát szeretne kialakítani, de még rengeteg munka van felújítással.

(Kiemelt kép: TV2/Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top