nlc.hu
Aktuális
Azonosították Zimány Linda zaklatóját

Nemzetközi elfogatóparancs van érvényben a Zimány Lindát életveszélyesen is megfenyegető zaklató ellen

Sikeresen azonosították a hatóságok Zimány Linda zaklatóját.

Napjainkban egyre több az internetes zaklatás, melynek témájában Zimány Linda nyilatkozott a Mokkának. A híresség ugyanis szintúgy tapasztalt már rengeteg internetes mocskolódást, sőt, egyik zaklatója még életveszélyesen is megfenyegette. Fél éves kajtatás után azonban meglett a kiléte.

Fotó: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Fotó: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Linda úgy véli, hogy bár közszereplőként számos mocskolódást írnak róla az interneten, életét akkor is érintik ezek a megjegyzések, ha ő nem is olvassa el azokat, ugyanis mások attól még láthatják, hogy milyen jelzőkkel illetik. 

A modellnek személyesen is meggyűlik a baja az internetes ámokfutókkal, hiszen jelenleg is nemzetközi elfogatóparancs van érvényben egy külföldön tartózkodó elkövető ellen, aki folyamatosan zaklatta, mi több, életveszélyesen is megfenyegette a hozzászólások között – számolt be a Tények.

Ideje lenne határt szabni az ilyen jellegű zaklatásoknak, ugyanis ma már bárkiről, bármikor lehet valótlan állításokat terjeszteni nap mint nap

– nyilatkozta a reggeli Mokkában, majd azt is hozzátette, hogy jó lenne már egy precedens értékű per az ügyben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top