nlc.hu
Aktuális
Komoly díjat nyert a Central Dabasi Nyomda

Komoly díjat nyert a Central Dabasi Nyomda

Ismét kiosztották a GPwA Zöld-díjakat.

Idén 14. alkalommal díjazták a legzöldebb nyomdákat. A GPwA (Green Printworld Award) Zöld-díjak a szakma rangos elismerései, melyet a három nagy hazai szakmai szervezet – a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület, a Nyomda- és Papíripari Szövetség, valamint a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség támogat.

A nyomdaipar is zöldül (Illusztráció: Pexels.com)

A nyomdaipar is zöldül (Illusztráció: Pexels.com)

A 2011-ben indult zöld pályázat díjai azt tanúsítják, hogy a szigorú, objektív kritériumoknak megfelelő papír-, nyomda- és csomagolóanyag-gyártó, valamint szolgáltató cégeket példamutató környezettudatos gondolkodás, a fenntartható fejlődés lehetőségeit figyelembe vevő technológiai gyakorlat, környezetközpontú vállalatirányítás, az ágazat környezettudatosságának fejlesztése, a körforgásos gazdaság megvalósításának elősegítése, valamint példamutató CSR tevékenység jellemzi.

Az év Zöld-nyomdái:

Alföldi Nyomda Zrt., ANY Biztonsági Nyomda Nyrt., Central Dabasi Nyomda Zrt., EDS Zrínyi Nyomda Zrt., Elanders Hungary Kft., Gelbert ECO Print Kft., Gyomai Kner Nyomda Zrt., Kapitális Kft., Keskeny és Társai 2001 Kft., MEDIAWORKS HUNGARY ZRT. Budapesti Nyomda, Pátria Nyomda Zrt., Pénzjegynyomda Zrt., Prime Rate Zrt., Prospektus Kft.

De díjazták az Év zöld papírgyártóját, csomagolóanyag-gyártóját és az Év zöld papírkereskedőjét is.

Az nlc kiadója a Centrál Médiacsoport, a Dabasi Nyomda pedig 2018. második felében lett a Central Csoport része.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top