Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Orgazmust minden nőnek!
2010-04-22 09:131.
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2010. Április 22. 09:13
Miért nem megy ez nekünk is magától? Miért nincs spontán orgazmusuk pubertáskorban a lányoknak is? Nem is értem, miért lett velünk így kibabrálva?! Minden, ami a nőiességhez kapcsolódik, szenvedéssel jár...
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
Na.....ha én vagyok csak fiú itt, akkor nagyon ütős lehetek.
Kifáradt minden lány? ;DD
Igen. Meglepő, de értettem! :))
Az elvárások a szexben- a teljesítményorientált elvárás, vagy a kielégülés okozás elvárása nem jellemző, hogy férfitől irányulna a nőre.
A nő megteheti, hogy nem teljesít....csak hagyja magát- és aztán panaszt is benyújthat. A férfi meg teljesítsen- mert ha nem, akkor min. fogja be a száját.....a nő az, aki sztem többet vár, és kevésbé érzi, hogy neki is aktívan produkálni kellene.
Megbecsülöm a föld ékszereit....:DDD
Az lesz, amit a férfi mond? Merre élsz? Mert mifelénk ez totál nem működik! :))
Bár a blöff és a kinek az akarata lesz- hogy jön konkrétan a dologhoz- ehhez, amit itt cincálgatok én is?
Számít a külső is. Sztem ez úgy van,hogy van egy csomó minden amit tudunk -pl ez a test is egy ilyen- ,de ezeken felül a szerelem kialakulásához kell egy csomó más is,amiről foggalmunk sincs. Vagyis amit mondtam, pénz,jókép,nagyfarok,hírnév,stb .ja meg az ész is, azok jók nagyobb irányelvekként nézve,de durvák,úgy körülbelülre lehet célpzni velük.
Megint újabb olyan aggály, amit nem tudok egészen tisztán érteni.
38 éves társ- és a nő az exért aggódik, aki 48 éves, beteg nő, akit felhúzott a párja és aztán úgyhagyta...
Miért a ffi egyszemélyesen felelős azért feltétlenül (nem ismerhetünk részleteket) -ha a nő nem jut a csúcsra?
A fordított lehetőség sem ritka- jól felhúzza nő a férfit és aztán otthagyja , mert meggondolta- de ez női jog. A fordított pedig férfibűn?
De ha nem tudja elfogadni a pasit az új társ, mert az exet vigasztalná inkább, akkor nem köteles a férfi mellett maradni. (kíváncsi lennék, ki késztette a férfit arra, hogy részletes élménybeszámolót tartson az elhagyott nő kielégítettségi állapotáról...ha orgazmusai lettek volna az exnek, akkor elfogadhatóbb lenne, hogy elhagyta a férfi? Ha kielégítve vesztes a másik, az felmenti a férfit, a kielégítetlenség a nőnél meg férfibűn.....?- ....Tényleg így biztos?)
tényleg így gondolom. Főleg azon nőknél van így,akikre nagy a kereslet. Nem tudják melyiket-kit válasszák,aztán végülis a legnagyobb bika tetszik:)
Nyilván ebben benne vannak az egyéni perverziók is,pl mindenben olyan mint lentebb leírtam,csak épp csökött a teste-és ezt a nő örömmel elfogadja mert valamiért rákattan erre a szépséghibára stb. Szóval a keretrendszer él,de onnantól az egyedi megfontolások nagyban számítanak
(mekkora a kertesház )
Az a rohadt nagy baj, hogy a férfiak is meg a nők is vágynak erre meg arra, csak arra nem sokan, hogy a partnerük/házastársuk legyen a legjobb barátjuk.
Főleg azok vannak ezen a téren bajban, akik azonosnemű haverokkal vannak körülvéve, és nem éreztek még rá, milyen jó a másnemű haver vagy jóbarát.