Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Magyarok New Mexicoban

KicsiNM
Létrehozva: 2002. június 7. 19:14
Sziasztok! Magyarokat vagy magyar szarmazasuakat keresek New Mexicoban(USA). En kb. 2 honapja költöztem New Mexico Alamogordo varosaba, de mar most honvagyam van. Kerlek irjatok, ha ti is NM-ban eltek! Nagyon örülnek neki. Jelentkezeseteket varva: Kicsi-Reni. :-)
  1. 2012. Április 18. 13:56763.

    Sziasztok Lányok!

     

    Sajnálom, hogy már ezer éve jártam erre, de nagyon örültem és jó volt olvasni, hogy pár évvel ezelőtt Ti is jelentkeztetek itt, ezért most én is írok. Én a New Mexico-i és Németországi kiruccanás után ismét édes ki hazámban vagyok, Bp-en. 

     

    Fókaba, milyen Florida? Ígérem, hogy ha lesz időm, meglátogatlak...  ...vagyis a topicon.  

     

    Cheesecake, hogy vagytok?

     

    Csupa, Rozi veletek mi van?

     

    Üdv: Kicsi-Paprika.

    előzmény:
    fokaba (762)
    2006-11-09  22:57
  2. 2006. november 9. 22:57762.

    Sziasztok!  

     

    Cheesecake, de jo, hogy osszefutottunk a masik forumon, igy most mar tudom, hogy Veletek mi ujsag! Azert remelem, nem ijesztett meg Teged tusagosan a kis Vampirom!  

    Vajon a tobbiekkel mi lehet? Kicsi-Paprika, Csupa, Rozi...??? Olyan jo lenne, ha irnatok, ha erre jartok!

    Nyitottam egy Florida topikot, mostanaban arra jarok surubben. Ugy nez ki, jovo nyaron koltozunk, egy Orlandohoz kozeli kisvarosba.

    Remelem, mindenkivel minden oke, tovabbi vidam oszt kivanok Nektek!

     

    Fokaba

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. Torolt_felhasznalo_556585
    Torolt_felhasznalo_556585
    2006. július 6. 04:28761.
    Jó reggelt! Elnézést, hogy megzavarom a topicot, de munkát keresünk magyar családnál. A férjem sofőr(62 éves), és afféle mindenes, én ápolónő és kisgyermek és csecsemőgondozónő vagyok. Ha valaki tud segíteni előre is köszönöm.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  4. 2006. június 29. 03:04760.

    Sziasztok!

    Mi szerencsesen visszaerkeztunk,de maradunk egyenlore CO-ban. Szuper 3volt,megha izgalombol es betegsegbol is kijutott egy keves,de a csaladdal es baratokkal toltott ido mindenert karpotolt. Mano megtanult magyarul,bar beszelni meg mindig nem sokat tud,peldaul az eperre azt mondja hogy peer,de vannak szavak amiket szep tisztan ejt. Talan majd ha kozossegbe megy az is segiteni fog egy kicsit,csakhat annyira nehez a levalas igy 3ev utan. Multkor kerdezted Fokaba az unokahugit,o jol van mar,jovoheten lesz ket eves es gyonyoru kislany. Amint feltudom rakni a kepeket a gepunkre,rakok fel ujakat a bememre. Anyukam korhazba kerult,kiderult,hogy 3fele allergiaja van,a korulmenyek eleg ijesztoek voltak. Minket sem kerult el a betegseg,innen az aposekhoz repultunk,ahol elso este mexikoi etteremben ettunk es en a gyerekkel kaptam egy jo kis etelmergezest,azt hittem nem elem tul,de szerencsre ket nap alatt tul voltunk a nehezen,bar mar majdnem lefujtam az egesz utat,erre a repulon nem volt semmi gond szerencsere. Otthon is ful-mandulagyula,szoval volt sok minden. Sokat setaltunk a varosban,reggel friss kakaoscsigat vettunk a kozertben(mit megnem adnek most eggyert),Voltunk Szentedren,Varban,Margitszigeten,de sajnos strandra nem jutottunk el,mert szinte vegig zarva voltak amig otthon voltunk. a legkellemesebb resz:2honapig nem volt gaz az egesz hazban!!! Igy mindennap mashova kellett jarnunk tisztalkodni,azt hittem majd megorulok,erre az utazas elotti heten vegre keszenlettek a felujitassal. Fokaba,sikerult mar talalni uj helyet? Kistigris? O mar oviba jar,ugye? Kicsi,veled mi tortent? Remelem ismet hallunk rolad  Csupa,rolad is szeretnek hallani,remelem minden rendben Max-szal is,Irjatok!

    előzmény:
    fokaba (759)
    2006-05-06  03:05
  5. 2006. május 6. 03:05759.

    Szia Cheesecake! Tyler az szuper, ott gyonyoru rozsak vannak!

    En meg egyaltalan nem unom Dallas, foleg mert hogy mar rengeteg kedves baratunk es ismerosunk van itt. De sajnos az allaslehetosegek, pontosabban azok hianya miatt valoszinuleg jovore megis koltoznunk kell majd. En nem bannam, ha hasonloan meleg eghajlaton maradnank, a Magyarorszagehoz hasonlo az nekem egy kicsit tul hideg...

    Remelem, minden jol van veletek es a tobbiekkel is, majd irjatok, ha tudtok!

     

    Fokaba

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  6. 2006. Április 14. 16:46758.

    Sziasztok!

    Csak pár sort tudok írni. Mi Tylerbe költözünk ha minden igaz,de még nem biztos  Denverben egyszer voltam,de nekem nagyon tetszett! Március végén még szakadt a hó,de kontinentális éghajlat,így gondolom hasonló mint a magyar. A belváros szép és lehet sétálni az utcákon. A házárak brutálisak Texashoz képest. Sajnos többet nem tudok mondani,mert nem ismerem annyira azt a környéket. Már meg is untátok Dallast? 

    KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDEN ITTLÉVŐNEK ÉS ELCSAVARGONAK!!!!Írjatok!

    előzmény:
    fokaba (757)
    2006-04-12  04:19
  7. 2006. Április 12. 04:19757.

    Szia Cheesecake!  De jo hallani Rolatok! Meg Magyarorszagon vagy? En is most voltam, igaz, en csak 2 hetre. Igy eleg hajszas volt, es nemigazan jutott idom sok mindenre abbol, amit elterveztem.  KisTigrisem ferjemmel meg mindig Magyarorszagon van, ok majd 2 het mulva jonnek vissza. Olyan furcsa erzes igy itt, ferjem es a Tigrisem nelkul! Enyem az egesz HAAAAZ!

    Visszakoltoztok Texasba? Hova, esetleg ezuttal Dallasba? Remelem! Itt mar nagyon szuper kis magyar csapat jott ossze, jo lenne, ha tudnal hozzank csatlakozni!

    El se hiszem, hogy lanyod mar ilyen nagy, hogy szamol, meg szobatiszta! Gratulalok! Aranyos lehet. Es "Pici" unokahugod hogy van? Gondolom, mar nagyon megnott o is!

     

    Lanyok, irjatok, ha erre jartok, nagyon kivancsi vagyok, hogy mi van Veletek?!?

     

    P.S. Cheesecake, irnal nekem Denverrol? Hogy milyen az eghajlat, az emberek stb. Azert erdekel, mert masfel ev mulva valoszinuleg koltozunk, es most nezegetjuk ferjemmel az allasajanlatokat kulonbozo allamokban. Nemregiben lattam egy hirdetest Denver mellett, kivancsi lettem.  Koszi!

    előzmény:
    cheesecake (756)
    2006-02-28  17:34
  8. 2006. február 28. 17:34756.

    Sziasztok!

    De jo Fokaba,hogy ujra jelentkeztel!Mar azt hittem vegleg elfelejtettel bennunket...Corpus Christi-ben mi is jartunk amikor pocakos voltam,kepzeljetek,meg be is mentem  uszni,a ferjem majdnem infarktust kapott,mert elozo nap valaki kifogott egy 3meteres capat,az uszonya ki is volt akasztva a steg vegen! Kicsi,Rozi;merre vagytok?  En lassan megyek haza Manoval majdnem 3honapra es ugy nez ki koltozunk vissza Texasba.Elotte meg szeretnek elmenni Denverbe,talan most hetvegen sikerul.Kepzeljetek multheten rajtakaptam a lanyomat,mialatt szamolta az aprot a perselybe,hogy: one,two....ten!Majdnem elajultam,hogy emlekezett a szamokra,csak a hetest nem tudja mondani,de sebaj.Amugy meg nem sokat beszel,dehat minek is,anya tudja,hogy mikor mi kell  Talan majd most otthon kicsit javul a beszedtechnikaja.Szerencsere szobatiszta is lett,mar csak a "nagy dolog" megy a pelusba,de az is csak kenyelembol.Na jo nem dicsekszem tovabb.Sajnos magunkrol nem sokat tudok irni,minden nap egyforman telik,mar varom az utat,rengeteg tervem van Magyarorszagon(uszoda,allatkert,kirandulasok)  es jo lesz vegre latni a kis unokahugomat is.Nem tudom,hogy emlekeztek-e ra,o szuletett 28.hetre 870grammal.Azota gyonyoruen fejlodik minden teren es behozta a korabelieket.Csupa,neked meg mindig ugyanaz a jelszavad? Fokaba,megneztelek titeket is,kislegeny sokat nott es tenyleg szep helyen voltatok.Irjatok!

    előzmény:
    fokaba (755)
    2006-02-22  20:03
  9. 2006. február 22. 20:03755.

    Sziasztok!

     

    Csupa, koszi a jelszot! Nagyon klasszak a kepeid!

    Toltottem fol en is nehany ujabb kepet, foleg a legutobbi texasi autos kirandulasunkrol. Ez itt a reklam helye: ha Brownsville-ben jartok (a mexikoi hatar mellett, texasban) ki ne hagyjatok a Cobbleheads ettermet! Szuper!!!! Amugy a kirandulas jol sikerult, leszamitva, hogy az utolso nap kivetelevel pocsek ido volt, eso es hideg. Azert sikerult sok szep kagylot gyujtenunk a tengerparton, meg megneztuk a USS Lexington repulogep anyahajot Corpus Christiben, meg egy cseppkobarlangot Georgetown-ban.

    Remelem, mindannyian jol vagytok, es ha van idotok/kedvetek erre jarni, irjatok, hogy mi ujsag Veletek!

     

    Fokaba

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  10. Torolt_felhasznalo_710876
    Torolt_felhasznalo_710876
    2006. január 25. 20:51754.

    Fokaba, de jo hallani feloled! Mindannyian regen jartunk itt, de jo tudni, hogy idonkent mindenki bekukkant egy kicsit. Gondolom mennyit dolgozhatsz, de biztos meglesz az eredmenye. Kistigris edes lehetett ahogy susorgott a Mikulas fulebe. Max nem hajlando meg a kozelebe se menni. Hirtelen rajott, hogy nagyon fel a Mikulastol. Meg minden ilyen nagy beoltozott kosztumos illetotol. A multkorjaban voltunk egy szulinapi partin es jott Elmo es Ernie, az en fiam meg ugrott az olembe. Ugy kapaszkodott belem es szoritott, hogy fajt. Nem tudom mitol van ez, de remelem kinovi, mert apja mar tervezi, hogy par ev mulva viszi Disneyworld-be. Persze igazabol a "nagy gyerek" alig varja, hogy mehessen. Az hogy a fiat viszi, csak egy jo kifogas.

    Irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!

    Udv: Csupa

    előzmény:
    fokaba (753)
    2005-12-29  04:52
  11. 2005. december 29. 04:52753.
    Most latom, a betumeretet a program ugy latszik elkuldeskor automatikusan egyformara valtoztatta a hozzaszolasomban. Szoval ezennel visszavonom az elozo ezen valo duhongesemet
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  12. 2005. december 29. 04:50752.

    ...folytatas. Na de erdekes ez a forum, amiota utoljara itt jartam, azota teljesen mashogy kell hozzaszolast szerkeszteni, ugy latszik. Ha tullepem a megadott hosszt, nem szol, csak levagja a veget, vagy plane - lefagy...

     

    Szoval:

    . Ez utobbit sajnos az elso repules alkalmaval sikerult ferjemmel egy fanak karamboloztatni, es osszetorott. Persze csak en bogtem, Tigrisem meg vigasztalt... ferjem meg azota megragasztotta a repulot, ugyhogy hamarosan ujra probalkozunk!

     

    Rozi, de reg hallottam Rolad is ! (na persze, ha nem jarok a forumon...). De szuper, hogy kerteszkedsz!! Sok sikert kivanok Neked az uj evre - ehhez is!! A nyuszi ellen nem nagyon bejott tavalyelott a Tabasco szosz! Csak sajnos az eso allandoan lemosta, szoval folyton ujra kellett locsolni. Allitolag  a rokaszor is hatasos, de azt nem tudom honnan lehet beszerezni. Na meg a "blood meal", de az nalunk nem valt be. Fotoalbumot keszitesz? Varom en is a fotoidat, ha majd tudsz nekem jelszot kuldeni!! A magyar suliban mit tnitasz, magyar nyelvet, vagy mindenfelet?

    Na sziasztok lanyok mara, most mar megyek mert ferjem hazaerkezett. AAAAAAAH - mi a csudatol valtozik folyton a betumeret, es hogy lehet ezt visszacsinalni? Kerlek, nezzetek el nekem, legkozelebbre majd megprobalom kitanulmanyozni, hogyan kell egyenletes betutipussal szerkesztenem a hozzaszolasomat!

     

    Nagyon vidam uj evet kivanok mindenkinek, sok boldogsagot, oromet, sikert, jo egeszseget - Teljesuljon minden almotok 2006-ban! ))

     

    Fokaba

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  13. 2005. december 29. 04:41751.

    Sziasztok Lanyok!

    Mindenkitol ezer bocsanatot kerek, mar ezer eve nem jartam erre! Meg jo, hogy a belepesi jelszavam egyaltalan eszembe jutott.

    Jelszorol jut eszembe - kerlek, kuldjetek el nekem is privatban a jelszavatokat a bemutatkozo oldalhoz! Igyekszem hamarosan en is uj kepeket felrakni magunkrol.

    Szerencsere nagyjabol minden rendben velunk, KisTigrisem tenyleg novoget, bar meg eleg picike Tigris

    En rengeteget dolgozom, bar azert most mar lassan latom a fenyt az alagut vegen (= kicsit tobb szabadidot es energiat...). Iden meg a kerteszkedesre sem jutott idom amit nagyon sajnalok, es mar fogadkozom, hogy tavasszal ujra probalkozom. Addig is atultettem a szobanovenyeinket, meg ultettem 3 rozsabokrot, amit itteni magyar barataimtol kaptam - allitolag strapabiro fajta, szoval olyan nekem valo!

    Cheesecake, orulok, hogy az "izgalmas" tortenetetek az aruhazban szerencsesen vegzodott! Kepzeld, 1 honappal ezelott, mikor anyosomek itt voltak latogatoban Magyarorszagrol, szorol szora ugyanezt a tortenetet adtuk elo mi is. Szoval jol elvesztettuk Tigrisemet. Szerencsere elokeritettek ot nekem, a talat targyak osztalyarol vagy honnan, ahova egy kedves "becsuletes megtalalo"  leadta a a kovalygo gyereket... A nevet o se volt kepes megmondani amikor kerdeztek, ami nem annyira nyelvi nehezsegnek kozsonheto hanem annak, hogy minden nehany hetben ujabb nevet talal ki maganak, es akkor csak ugy lehet ot szolitani, az igazi nevet letagadja. Aznap az aktualis eppen Herbie volt (tudjatok, az autos filmbol) - szerencsere sejtettem, hogy ezt fogja mondani, igy en is ezen a neven jelentettem be ot. Na mindegy, minden jo, ha a vege jo, es tanulsag nekem, hogy a ha tul sokan figyelnek egyszerre a gyerekre, az a legveszelyesebb....

    Lanyok, hogy teltek az unnepek nalatok? Keszultok az uj evre? Valami nagy fogadalmakkal, vagy buli-elokeszuletekkel?

    Paprika, juj de hideg lehet most NEmetroszagban! Kezditek mar megszokni a helyet? Milyen a hazatok, otthon erzitek mar magatokat ott? Mivel telnek a napjaid? VAnnak ott ismeroseid, barataid? Ferjed csaladja arra lakik?

    Csupa, de jo, hogy Te is jarsz erre a forumon! Max mar biztos nagyon megnott, ha tudod, majd kuldd el legyszi nekem is a jelszavadat, hogy megnezhessem a kepeidet! Az en Tigrisem is ilyen "daycare"-oviba jar, ahol 6 hetestol 5 evesig vannak gyerekek. Nalatok is volt Telapo unnepseg? En olyan jokat mulattam, ahogy Tigrisem a Telapo oleben leklesen magyarazott neki, hogy ugye hoz majd taviranyitos repulot. Es ugye hozott Ketfelet is, egy foldon gurulosat, meg egy igazi repulot. Ez utobbit sajnos az elso repules alkalmaval sikerult ferjemmel egy fanak kara

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  14. 2005. november 30. 18:37750.
    Latom mindenki eltunt,azert megosztom veletek a multheti izgalmainklat.Penteken elindultunk abban a remenyben,hogy sok jo dolgot tudunk venni alacsony aron.El is mentunk a Dillard's-ba,ahol gyerekecske ugy gondolta,hogy o inkabb egyedul nezelodik.En elore mentem,mondtam a ferjemnek hol leszek,igy nem tudtam,hogy mano szaladt utanam.Szerencsere o figyelte es latta amikor beszaladt a ruhak koze.(nalunk eleg kicsi az uzlet igy tele van zsufolva) Rohan utanam a ferjem,hogy a gyerek eltunt.Azt az erzest nem kivanom senkinek!Ezutan eletem leghosszabb 5percet eltem at.En kirohantam,hogy legalabb lassam ha valaki kiviszi,de nem volt sehol.Gyorsan vissza,akkor mar bogtem,az egyik eladonak szoltam,bemondtak a hangosbemondoba es figyeltek kameran.Rohanok a ferfiosztaly fele,erre egy biztonsagi srac odajon hozzam,hogy en keresem a kislanyomat?Mondom igen,erre a majomka  az eladokkal log.Allitolag halal nyugodtan setalva odament az egyikhez es megfogta a kezet,ok meg lefoglaltak amig meg nem lettunk.Kerdeztek,hogy hivjak,de szegenyke meg ne nagyon beszel,azok is egyszotagu szavak.Ezekutan gondoltunk a gyerekporazra is,mert eleg onallo es nem szeretnenk megint igy jarni.Kerlek irjatok par sort magatokrol!Cc
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  15. 2005. október 21. 20:36749.

    Sziasztok!

    Vegre ismet beindul az oldal? Nalunk nem esett a ho,talan eszakabbra,mi elegge delen vagyunk. Kicsi,sajnalom,hogy nem tudtatok maradni.En azt hittem,hogy talan nemet allampolgaroknak konnyebb megszerezni az engedelyt,de ugy latszik mindenkit egy kalap al vesznek. Csupa, en is megneztem a ti kepeiteket,Max nagyon jokepu kissrac es o is rengeteget nott.Miket csinal mar? Rozi,en is gratulalok az uj hazhoz, es a kerteszkedeshez is sok sikert.Nekem sajnos nem sikerult Texasban,a hosegtol 2het alatt elhervadtak a viragaim,hiaba locsoltam. Fokaba,te merre jarsz? Irhatnal magatokrol a munkadrol,bar biztosan nagyon elfoglalt vagy mostanaban. Ki mit csinal a telen? Jartok sielni? Mi gondoltuk,hogy esetleg kiprobaljuk,bar en biztosan muris lennek mint elso sielo. Szerencsere a ferjem tud,legalabb o elvezne es persze a Mano is a havat. Kicsi,meg mindig ugyanaz a jelszavad? Most megproballak megnezni es persze Maxet is. Varom,hogy jelentkezzetek,addig is szep hetveget Mindenkinek,Cc

    előzmény:
    PaprikaNM (748)
    2005-10-21  13:31
  16. 2005. október 21. 13:31748.

    Szia Csupa!

    Igen, legyszi kuld el priviben a jelszot! Koszike.   Haat, igen jol emlekszel, akartam dolgozni es dolgoztam is teljes munkaidoben, de a szulinapomon kikattantam, es miutan kenytelen voltam a munka miatt lemondani egy doki idopontot, most jelenleg nem dolgozom, hanem dokihoz jarok...  A kettot sajnos nem tudtam osszeegyeztetni. Persze felidos munkat keresek, de eddig meg nem sok sikerrel. Eleg ciki, de ez van... Sajnos uj kepeim meg nincsenek, de ha lesznek, majd teszek fel es szolok.

    Tenyleg talalkoztal Rozival! De jo nektek!!!!! Rozi, egyertertek Csupaval, ha tudsz legyszi keszits bem.oldalt, hogy lathassunk a hazikorol es a kertrol es persze rolatok is kepeket.  

    Tenyleg vannak nalatok is nyuszik? Alamogordoban is voltak! Olyan cukik! Meg ok is nagyon hianyoznak nekem. Itt persze csak egerek vannak, meg rokak, sun, beka... 

    Tok jo, hogy ilyen jol szervezett a gyerekellatas. A nemeteknek lenne mit tanulni e teren. Az ido nagyon hamar telik, az biztos, nemsokara mar suliba megy a kisMax es persze Cheesecake kisManoja is.

    Cheesecake, tenyleg esett a ho nalatok? Es meg is maradt? Hideg van? Itt nalunk mar elegge hideg es borongos lett az ido, amolyan igazi oszi.

    Fokaba, es Ti hogy vagytok?

    Udv Mindenkinek. Szep hetveget! Paprika.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_710876 (747)
    2005-10-17  18:49
  17. Torolt_felhasznalo_710876
    Torolt_felhasznalo_710876
    2005. október 17. 18:49747.

    Sziasztok!

    Paprika, remelem a kutyusok mar jobban vannak. Nagyon szep helyen laktok Nemetorszagban, megneztem a kepeidet. Mondjuk megertem, hogy hianyzik neked NM, foleg ha annyira szerettel ott elni. Azert tegyel majd fel uj kepeket is ha raersz.  Dolgozol most valamit? Ugy emlekszem azt irtad meg egyszer regen, hogy NO-ban szeretnel mar valamit dolgozni. Maxrol vannak fent uj kepek a bem.oldalamon, ha kell a jelszo irjal es elkuldom priviben. A preschool ahova jar az tulajdonkeppen olyan mint otthon a bolcsi es az ovi egyben. Itt vagy daycare centernek, vagy preschoolnak hivjak. Max iden augusztusban 2 evesen kezdte es valoszinu 5 eves koraig jar majd ide. Egyenlore nagyon szereti. 5 evesen pedig a public kindergartenbe megy majd, ami olyasmi mint egy iskola elokeszito es itt NJ-ben kotelezo, es a rakovetkezo evben kezdi az elso osztalyt. Hu, de elore rohantam itt az idoben, pedig meg a bolcsit is csak most kezdte.  

    Cheesecake, en is megneztem a kepeket a kislanyodrol. Nagyon aranyos kis szoszi baba. Mit szoltatok a multkor ahhoz a korai hoeseshez? Brrrr, azert oktober eleje nekem meg tul koran van a hohoz.

    Rozi, de jo neked, hogy vannak sajat zoldsegeid! En is probalkoztam az elso evben, de nekem mindent leragtak es elpusztitottak a mokusok meg a nyulak. Meg a viragaim is. Nalunk is sok a nyul es nagy godroket furnak a kerites ala ugy jonnek be hozzank. Az elso ev kudarca utan iden mar meg se probalkoztam a konyhakerttel.  Talan ha tobb idom lenne ra megint megprobalnam, olyan jo lenne. Priviben elkuldom neked az email cimem es a jelszavam. Te is csinald meg a bem.oldalad gyorsan es tegyel fel kepeket a hazikorol es a kertrol is! Kepzeljetek, mi abba a suliba jarunk szombatonkent magyarnyelvu kisgyerekes jatszocsoportba, ahol Rozi tanitoneni es a multkor osszefutottunk. Rozi, talan egyik szombaton sikerul kicsit beszelgetnunk. Mi mindig megyunk Maxszel.

    Puszi, Csupa

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  18. 2005. október 16. 15:21746.

    Sziasztok Cheesecake, Csupa, Rozi!

    De jo ujra olvasni Benneteket! Rozi, en is gratulalok a hazikotokhoz! Tenyleg van egy kis nyuszkotok? Es hogy hivjak? Csupa, nincs fenykeped a kisMaxrol? Es hova jar? Az olyan mint egy bolcsode, vagy ovoda? Miert hivjak preschoolnak? Es szereti?

    Hat, eleg nehez megszokni ujra Europat, mar csak azert is gondolom, mert az utobbi egy evben Amerikaban nagyon nagyon jol ereztem magam... Talan ez az oka annak, hogy nagyon vagyom vissza. Szoval kedves topik indito KicsiNM ezennel kijelentem, hogy nagyon nagyon vagyom vissza Amerikaba, pontosabban New Mexico Alamogordo varosaba...  Eszmeletlen az biztos, de hat ilyen az elet...  Csupa, az allatsereglet koszoni szepen jol van, bar ezt a hetveget leszamitva, mert a ket Westin egy jokora kitarto gyomor inflenza gyalogolt at, igy egesz hetvegen 24 oraztunk a ferjemmel itthon a Westiket apolva. Hetfon irany a doki.  Persze, otthon Magyarorszagon, a Balcsin nagyon jo volt egy par napot tolteni, de hat annak is vege lett, sajnos...es kepzeljetek raadasul meg rossz ido is volt...

    Fokaba, en is kivancsi vagyok, hogy mi van veled es KisTigrissel. Ha tudsz, legyszi irj.

    Cheesecake, a kepek szuperek. A lanyod egy igazi kis fotomodell es nagyon hasonlit ratok.

    Mindenkinek jo hetveget, illetve Nektek inkabb jo hetet! Paprika.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_710876 (745)
    2005-10-07  22:10
  19. Torolt_felhasznalo_710876
    Torolt_felhasznalo_710876
    2005. október 7. 22:10745.

    Lanyok!

    El se hiszem, hogy ujra irtok. Meg tan feleled ez a topik! Jo ujbol hallani feloletek. Nalunk nincsen kulonosebb ujsag. Max mar 2 eves elmult. Egesz napos preschoolba jar es nagyon szereti.

    Rozi gratulalok a hazikohoz! Biztos jo sok munka van vele. Mi is orokke azon dolgozunk. Nagyon faraszto. Soha nem erunk a vegere. Paprika irjal milyen ott Nemetorszagban? Hogy van az allatsereglet? Szokod mar ujbol Europat? Fokaba, ti hogy vagytok? Kis Tigris mar biztos nagy tigris azota. Irjal mi ujsag! Cheesecake, nekem legyszi kuld el priviben a jelszavad. Persze, hogy kivancsi vagyok ratok.

    Udvozlet mindenkinek, Csupa

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  20. Torolt_felhasznalo_681063
    Torolt_felhasznalo_681063
    2005. október 7. 06:50744.

    Sziasztok Lanyok!

    Mar ember emlekezet ota nem jartam a nok lapja forumokon....Pedig nem egyszer eszembe jutott. 

    Azt nem tudom, hogy irtam  - e, de most mar majdnem egy eve, mi is a sajat kis kuckonkban elunk. Kozben meg rengeteget dolgoztunk, igy arra sem jutott idonk, hogy az iden elmenjunk nyaralni. Inkabb a hazikot tettuk meg szebbe. Es vegre az iden sajat termesztesu zoldsegeket ehettunk. Ultettem afonyat es fekete malnat is, de azokon csak jovore lesz termes, ha csak kis "kedvencunk" le nem ragja oket. Ugyanis van egy pofatlan nyulunk .

    Most szeptemberben pedig ismet megkezdodott a magyar iskola, ahol szerencsere a tavalyi osztalyomat vihetem tovabb. Kolcsonosen nagyon megszerettuk egymast.....

    Aztan majd megprobalom magam egy kicsit osszeszedi magam es egy nap tenyleg megcsinalni a fotoalbumomat.

    Mar csak annyit szeretnek kerni, hogyha lehetseges kuldjetek el meg egyszer az e-mail cimeteket es a jelszavakat, mert az igaz, hogy leirtam oket papirra meg annak idejen, de koltozesnel valahogy nagyon elkavartam oket. Elore is koszi .

    Tovabbi szep hetet mindenkinek. Rozi 

    előzmény:
    cheesecake (742)
    2005-10-02  18:32
  21. 2005. október 5. 17:35743.

    Szia Cheesecake!

    Hat persze, hogy erdekel. Kuld legyszi a jelszot. Elore is koszi.  Kivancsi vagyok am nagyon a kepekre. Udv:Paprika.

    előzmény:
    cheesecake (742)
    2005-10-02  18:32
  22. 2005. október 2. 18:32742.

    Sziasztok!

    raktam fel uj kepeket,akit erdekel annak majd kuldom az uj jelszot.

    előzmény:
    PaprikaNM (741)
    2005-09-22  13:22
  23. 2005. szeptember 22. 13:22741.

    Sziasztok Lanyok!

    Ezer bocsanat, hogy mar regota nem jelentkeztem. Orulok en is, hogy mindenki jol van es a kis picurkak is szepen novogetnek. Biztos nagyon tunderiek. Mi most Nemetorszagban vagyunk, ahol mindig hideg van, es nagyon vagyunk vissza mindketten Uj-Mexikoba. Bekoltoztunk a mi kis hazikonkba, ahol a jo kis beepitett szekrenyek az alamogordoi hazikobol nagyon hianyoznak. Kepzeljetek a haz atadasanal bogtem, meg ugy egyebkent is a visszakoltozkodes alatt. Hat, baromi nehez, foleg ugy, hogy meg nem akartunk visszajonni. Hat, ez van roviden. Cheesecake, a texasi hazatokat mar el is adtatok? Ha tudtok legyszi irjatok. Varom a leveleteket! Udv: Paprika, de mar nem NM-bol.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. 2005. július 26. 03:11740.
    Sziasztok!
    Orulok, hogy mindenkijol van. Sajnos nekunkmeg mindig nincs gepunk, ezert a net korlatozva van. Meg mindig Co-ban elunk, most itt is szeretnenk venni egy hazat, mert nemtudom, hogy valaha is visszakoltozunk-e Texasba. A ferjemnek uj munkaja van a Target dc-ben dolgozik. Egyenloremeg szereti es sokkal nyugodtabb a reginel. Mano 2eves lesz nemsokara, es mar szobatiszta, bar meg ejszakara es hazonkivul pelenkazzuk. Beszelnimeg nemnagyon akar, de majd annak is eljon az ideje. A vizet meg mindig imadja, mindig viszem a hozzankkozeli folyopart kutjaba jatszani a tobbi gyerekkel. Hetvegen kirandulunk es kisvidamparkba visszuk. Most ennyit, de mindenkirol minden erdekel. Majd jelentkezem<Cc
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_710876 (739)
     

Címlap

top