Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Örök barátnő

dori.dori99999
Létrehozva: 2022. január 2. 11:01

Sziasztok!



n



n



n


Keresek egy kedves, őszinte nem dohányzó hölgyet, aki szintén a legjobb barátnőjét keresi... Volt anno. de elsodródott mellőlem és nem tartott ki mellettem. Most abban bízom, hogy mégis sikerül találnom egy olyan leányzót, akiről valóban elmondhatom, hogy ő az én igazi, legjobb barátnőm. Férjezett vagyok, 33 éves, és van egy gyönyörű 5 éves kislányunk.



n



n



n


Amit szeretek: egy kis kirándulás, mozi, színház, strand, úszás, wellnes, ping pong, vagy csak beülni valahova egy kávéra és egy nagyot beszélgetni. 



n



n



n


Nagyon fontos számomra a humor, a nevetés sok mindenre lehet gyógyír :-)



n



n



n


Sopron és környékén keresem legjobb barátnőmet 25-45 éves kor között. Keress bátran, ha valóban az életre szóló barátság a célod!



n



n



n


Elérhetőségem: dori.dori99999@freemail.hu 

Címlap

top