Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Szammisztikus.. .????

jessica07
Létrehozva: 2005. február 8. 06:05
Sziasztok! Emlekeztek arra a holgyre(nevet elfelejtettem), aki a szakertok oldalon numerologiaval foglalkozott...?!? A 2-es szam jellemzese kellene, az oldal mar nem letezik...:(((( Arra kerek valakit(aki 2-es) es olvasta a "jellemzest", irjon! erdekelen, mit irtak rolunk!:-) kOSZI
  1. Torolt_felhasznalo_937027
    Torolt_felhasznalo_937027
    2005. december 3. 08:255.
    kirúgták... mert nem volt fer, pont ugy min Lyliácska
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. 2005. február 8. 18:414.
    nagyon szepen koszonom!:-))
    előzmény:
    Nameret (3)
     
  3. 2005. február 8. 07:073.
    http://www. origo. hu/noilapozo/5perc/index. html
    előzmény:
    jessica07 (1)
     
  4. 2005. február 8. 07:052.
    A Te sorsszámod: 2
    Érzékeny és gondoskodó ember, aki sokat álmodozik, és hajlamos elmenekülni a konfliktusok elől. Nagyon sok szeretetre vágyik, állandóan azt érzi, hogy nem szeretik eléggé. Ha döntenie kell, akkor legtöbbször nem észérvek, hanem érzelmek alapján dönt. Az ellenkező nemnél nagyon jó esélyekkel indul, mert nagyon kellemes beszélgető partner: mindig a másik szemébe néz, érdekli, hogy mit mondanak neki, meghallgatja a másikat, tanácsot ad, miközben a saját dolgairól egyáltalán nem beszél. Ezért sok ember szemében titokzatosnak tűnik. Ha egyszer megszeretett valakit, nagyon nehezen válik meg tőle. Érzelmei tartósak és mélyek, hajlamos az érzelmi zsarolásra is. Meg kell tanulnia nemet mondani, és nem teljesíteni mindenkinek a kívánságát, mert könnyen kihasználhatják jószívűsége miatt. Hajlamos a féltékenységre és a kishitűségre, mert nincs elég önbizalma. Gyengéd szeretők.

    Probléma
    Nem tud nemet mondani, mert óriási megfelelni akarás van benne. Mindig azt figyeli, hogy szeretik-e eléggé. Hinnie kell abban, hogy legalább olyan értékes ember, mint a másik.

    Vigyázat! Amit leginkább nem érzünk problémának, sokszor pontosan azzal van a legnagyobb gond - inkább elfojtjuk és tudatalattinkba száműzzük, mert nem akarunk szembesülni vele, hiszen nehéz megélni és változtatni rajta.
    előzmény:
    jessica07 (1)
     

Címlap

top