Intim help, ducilány torna

krtvlydina
Létrehozva: 2018. augusztus 26. 16:43

Hogy érthető legyen a kérésem le kell írnom az előzményeket amilyen röviden lehet.
Pár hete egy konferencián megismerkedtem egy külföldi anyuka társsal. Mind a ketten elváltunk és egy-egy kövér tini lányunk van (16, 17).


Megkérdezte, hogy a lányom nem utálja-e a tornaórát. Mondtam, hogy lóg amennyit tud, mert kövér ügyetlen, szégyenli, megalázzák és utálja. Mondta, hogy az ő lánya is pont így volt. Már mindent megpróbált, de semmi sem segített.


Végül, elkeseredésében intim segédeszközt kezdett keresni és talált egyet, ami nem rezeg, nem forog, nem vibrál, nem elektromos, csak teljesen passzív "intim izom erősítő". Mutatott képet, kb. leírom: egy nagyobb tojás forma ami belesimul a vaginába, ennek van egy vékonyabb nyaka, ami kivezet és kívül van egy vastagabb hengeres 'csőre' ami besimul az ajkakra (esetleg közéjük) és felnyúlik a csiklóra. Merev, de sima szilikon, sajnos piros.


Vett egyet és magán próbálgatta: "Csak mozgásra lesz 'aktív' a mozgás erősséggel arányosan és nem elég intenzív egy orgazmushoz nekem" kb. ez volt a véleménye róla.
Kicsit vastag a kinti része de nem feltűnő a tornadressz alatt - kövér lány ott is lehet kövér.


Szégyenkezve, de rászánta magát, hogy beszéljen a lányával és meg is mutatta magán használat közben. Amikor a lánya már nem utálta nagyon, kb. egy hét alatt meggyőzte, hogy legalább otthon próbálja ki a lánya. 2 hét próbálgatás után végül tornaórán is bement a felhelyezett eszközzel (kitalálták, hogyan lehet diszkréten és higiénikusan felhelyezni előtte, kivenni utána).


A kislány az iskola év végéig, kb. 3 hónapig minden tornaórán bent volt az eszközzel. Nem lett ügyesebb, ugyanúgy megalázzák de több gyakorlatot egyre intenzívebben végez. 2 hónap után egyszer csak elkezdett futni esténként és utána tornázni a szobájában... - mesélte az anyuka.


Megkérdezte mi a véleményem, mondtam, hogy meglepett és hirtelen csak azt tudtam kérdezni, hogy: Nem tetted ezzel szex függővé a lányodat? "Eddig evés függő volt most mozgás és szex függő lett. Lehetne rosszabb is. A partnerei nagyon hálásak lesznek majd érte ..." válaszolta


Másnap a konf. szünetében odajött hozzám az anyuka és azt mondta: "Soha nem mondtam még el senkinek, mert szégyelltem nagyon. Tegnap miután beszéltünk rendeltem mégegyet, magamnak. Együtt fogok futni a lányommal és utána külön szobában tornázunk majd, hogy én is visszatérjek a 'mozgás öröméhez"


Eltemettem magamban az egész történetet ....


Tegnap vásárolni kezdtünk a lányommal az iskolára és azonnal közölte, hogy sem tornacipőt, sem tornadresszt nem veszünk, ő többet nem megy be tornaórára.


Este álomba sírtam magam, majd ma megírom ezt a topicot és rögtön utána megrendelem az eszközt. Kipróbálom magamon és ha nem halok bele a szégyenbe, meggyőzöm a lányomat, hogy legalább csak otthon próbálja ki ... ha kell magamon is megmutatom.


Kérem, hogy akinek van a témához bármilyen tapasztalata, tanácsa, esetleg ÉRTELMES véleménye, írja meg !!!


 


 


 


 


 


 


 


 


 

4 hozzászólás
 1. 2018. augusztus 30. 10:284.

  Vibrátort adtatok a gyerekeiteknek?????gratulálok...

 2. Torolt_felhasznalo_383651
  Torolt_felhasznalo_383651
  2018. augusztus 27. 11:403.

  Ez itt  már agyhalál!


   

 3. 2018. augusztus 27. 10:182.

  Érdekes történet. Nekem az alábbi hozzászólásom lenne (2 tini lányom van, pontosabban volt, mert már 18 és 20 évesek):


  1. Én nagyon odafigyeltem, hogy ne hízzanak el. Sokat beszélgettünk az egészségről és az egészséges étkezésről. Azt is vállaltam, amikor nem voltam túl népszerű, mert azt mondtam nekik, hogy elég, nincs tovább és ne egyenek többet. Okozott némi konfliktust közöttünk ez igaz, de nekem a testi-lelki egészségük fontosabb volt, mint a pillanatnyi "jópofa anyuka"-ságom. Nem mondom,  hogy nem volt rajtuk soha pár kiló felesleg, de duci soha nem volt egyik sem, mert erre figyeltem.


  2. Az én gyerekem olyat biztos nem mondhatott volna soha, hogy nem megy be torna órára. Álljon már meg a menet! Ha a torna óra az iskolai kötelező tantárgyak közé tartozik, akkor nincs az az kifogás, ami miatt kibújik a kötelessége alól. 


  Mondjuk én nem is vagyok liberális anyuka. Ezt a gyerekeim (mind a három, mert van egy 16 éves fiam is) azóta már többször meg is köszönték, látva a többi liberális nevelésben felnőtt kortársaikat.


  Egyébként meg lehet a lányodnak fogyókúráznia is, nem? Mondjuk úgy, hogy nem eszik édességet, csökkenti a kenyér mennyiségét, és a szokásos adag felét eszi csak. Esetleg együtt elmentek minden nap sétálni több kilométert és közben beszélgethettek arról, hogy mi egészséges. Persze könnyebb mindenféle kütyüre hárítani a probléma megoldását, mint foglalkozni a saját gyerekeddel!

Címlap

top