Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Így hordd: bő nadrágok

Nők Lapja Cafe
Létrehozva: 2014. március 20. 21:30
A cicanadrágok ideje lassacskán lejár, idén visszatérnek a divatba a bővebb szabású fazonok. Ezekben is ugyanolyan csinos és nőies lehetsz, három példát mutatunk arra, hogyan.

Nők Lapja Café: Így hordd: bő nadrágok
  1. 2014. március 21. 05:533.
    Én eddig is hordtam bő szárú gatyákat, meg szűket is, nem a divat határozza meg mit veszek fel, ennyire szerencsétlen azért nem vagyok :D a fehér nadrág egyébként mióta számít bőnek? Lehet hogy csípőben nem feszül, de elég szűk a szára.
  2. 2014. március 20. 21:302.
    A boyfriend nadrág tűsarkúval úgy néz ki, mintha az illetőhöz kertészkedés közben váratlan vendég állított volna be, és az első nőies ruhadarabbal próbálna javítani a helyzeten. Vagy mint amikor az óvodás lányok otthon anyukájuk cipőjét próbálgatják. Nem véletlen, hogy nem sokan hordják az utcára.

Címlap

top