Daganat-CODtea Használt???

VIK
VIK
Létrehozva: 2011. július 7. 12:50

Mindenkit üdvözlök a topicomban!

 

Évek óta gyötör a lelkiismeret, én/mi rontottunk-e el valamit... Édesanyukám volt beteg, s azt hittük a COD "tea" és Prof. Dávid Tamás módszere segíteni fog. Nem sikerült :'( ... Még most is nehezen tudok erről írni, de a napokban láttam egy cikket erről, ami mélységesen felkavart:  http://kecskescsabi.wordpress.com/2011/01/29/bukkszentke resztrol-gyuri-bacsi-a-fuves-ember-es-dr-david-tamas-profess zor-a-magyarok-hazabol-ill-lebenybol-uzeni-tisztelettel/  

A kérésem az lenne, hogy akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, legyen szíves írja meg! Nem ellenkampányt indítok és nem mocskolódni akarok, de tényleg kíváncsi vagyok, vajon hány ember gyógyult meg tőle, ki hogyan tudta a professzor előírásait teljesíteni? 

 

Előre is köszönöm mindenkinek, aki hajlandó írni a sikerről vagy kudarcról és a betegeknek gyógyulást kívánok!

56 hozzászólás
 1. 2021. május 25. 17:1956.

  100, hogy genetika az egész. Van egy ismerősöm, 100 felé jár, egész életében cukrot süteménnyel evett ebédre/vacsorára, mégsem volt sosem rákos. Ja és sosem sportolt. (Sétálni mondjuk nagyon szeretett, hetente 2-3 x sétált 1-2 órát is.) Mellette azonban kövér volt. Dohány/alkohol egyáltalán nem volt, azt nem szerette. És a zsíros húsokat utálta csak, de mindig megette a húst is, csak a zsíros részt lepöckölte róla. Fehér lisztet fehér liszttel evett, ha nem láttam volna a felét - másik felében nem is éltem :) - el sem hiszem. Egy másik ismerősöm meg 12 éve HER2-es, és sajnálta a pénzt költeni Avemarra, Culevitre és ilyenekre - a COD TEÁt sem ismeri , a flavint sem , mert utána sem nézett - még sincsen semmi baja és életerős, egészséges. Akár hiszed, akár nem, hetente 2x2 liter minimum a jégkrém adagja és mellette sütemények/csokik tömkelege. Én nem mernék annyit megennei, az szent! Mániája viszont a sport és a munka. Sokat kerékpározik és sétál. Na, szóval ez szerintem meg csak genetika kérdése. Szerintem azonban nem szabad feladni a gyógyszereket sosem. Valamiben hinni kell. 

 2. 2020. február 28. 10:2355.

  Azért ha valaki azt gondolja, hogy vesz egy teát és attól meggyógyul a rákból, azzal nagyon nagy a gond. A COD tea csak segít a rák elleni küzdelemben, egyrészt  a magas rosttartalma miatt, másrészt azért, mert minden egyes adaghoz 2 citrom kell.


  De ez még nem elég. Amikor én rákos lettem, 3 hetem azzal telt, hogy elolvastam mindent a rákról, amit találtam. Ezután elkezdtem kiszűrni a fals információkat és maradt az, hogy kell a tea, mert kell a rost. Teljes étrendváltás kell, nulla cukor, nulla liszt, nulla olajban sült bármi, tejtermékből csak élőflórás, tehát marad a kaukázusi kefír és a görög joghurt és semmi más, tehát sem vaj, sem sajt, sem semmi ilyen, nulla alkohol, gyümölcsök minimális mértékben, nulla kóla, vagy cukros üdítő, húsok csak bio és az is minimális, helyette viszont nagy rosttartalmú ill. erjesztett ételek, pl. káposzta minden formában a kéntartalma miatt, rengeteg zöldség, de minden nagyon rövid ideig párolva, vagy nyersen (ez betegségfüggő, mert pl. vastagbél ráknál nem lehet nyers semmi).


  Ehhez jöttek az étrendkiegészítők: Avemár és Kombucha (nem gyári


  Emellé rengeteg alvás és sport. Nem! Nem elég, hogy mászkálunk és dolgozunk eleget. Célirányos sport, pl. gimnasztika, amit utáltam, mert én dinamikus sportokat szeretek, de a lényege, hogy a bélrendszert és az érrendszert megmozgassa, tehát hajolgatások, felülések, fekvőtámaszok, guggolások, stb.


  Ezen kívül kell egy cél, ami az embert életben tartja, arra hajtja, hogy akarjon élni. Enélkül nem megy. Én elkezdtem kajakozni, búvárkodni, lovagolni és még egy csomó mindent.


  Kell még egy társ. Nyilván a család, de sok rákost elhagyott a férje/felesége azért, mert beteg lett, sőt, volt akit a gyerekei is, mert rákosként sokkal ingerültebb volt és a félelmeit a családtagjain vezette le. Tehát ha nem a családtagok, akkor legyen egy kis állata. Mindegy mi. Kutya, cica, hörcsög, patkány, egér, tücsök, méhecske, pillangó, bármi, amiről gondoskodhat, amivel foglalkozhat. A legjobb a cica, mert az bújós, kedves.


  Elmúlt 16 év azóta, hogy diagnosztizálták a rákot, azóta nem tért vissza. 


  Aki volt rákos, tudja, hogy gyógyult rákos nincs, csak tünetmentes. Lehet, hogy életem végéig, de mint látható, legalább 15 évet kaptam. 


  És természetesen végigcsináltam azt amit az orvosom mondott, mert az is kellett hozzá, hogy ne a magam feje után menjek, hiszen nem vagyok orvos, nem értek hozzá én csak hozzátenni tudok.


  Hogy mi okozta végül a tünetmentességet? Lehet, hogy elegendő lett volna az orvosi kezelés. De sokan meghaltak körülöttem és én élek annak ellenére, hogy a legrosszabb ráktípusok közül az egyik volt az enyém: érbetöréses, Grade III-as, tehát gyorsan terjedő, és HER 2 pozitív.


  Aki pedig azt mondja, hogy a COD tea kamu, az nem tudja mit jelent egy ilyen betegség és nem tudja mit ad a tea, de tény, hogy önmagában nem elég.


  És hogy nem kamu az amit leírtam, ellenőrizhető: dr. Regász Mária ügyvéd, 1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5. 30-381-8350

 3. 2011. szeptember 2. 15:3754.

  most azt kellene mondanom, ne gyötörjön, nem a te hibad.

   

  nem mondhatom. aki ezekben a szarokban hisz es ezeket hasznalja orvos helyett vagy az orvos tudta nelkül, raadasul eletveszelyes helyzetben, az egy idiota. aki ugyanerre masokat ravesz, az... 

   

   egyaltalan hogy jutott eszetekbe?! meg az sem bizonyitott, hogy nem art az a tea...

   

   

  mondok mas peldat:

  x ember jön hozzam depresszios panaszokkal, amire ezt-azt szednek, termeszetesen csak ugy. es x esetböl x esetben (!!) derül ki, hogy a csak ugy hol es mit artott szervileg es hormonalisan - es raadasul mennyire veti vissza a gyogyulast igazi gyogyszerrel es/vagy teralpiaval. 

   

   

   

   

  egyetlen dologgal nyugtathatod magad: anyukad döntött ugy, hogy issza. felnött, felelössegteljes döntes volt. az öve. következmenyekkel együtt. (es meg az is lehet, hogy nem is akart tovabb elni...)

   

   

  ami törtent, mar nem megvaltoztathato. de annyit tanulj az esetböl, hogy SOHA SEMMILYEN kuruzslasnak ne tedd ki a környezetedben elöket vagy önmagadat orvosi javaslat nelkül. meg kiegesziteskent sem!!! csak es kizarolag, ha az orvvos egyetert vele.

  es remelem, erted, hogy itt most nemcsak erröl a tearol, hanem valamennyi "csodaszerröl" beszelek...

   

   

   javaslom egy lelkesz felkereseset, itt esz-ervek nem segitenek, mert nincsenek... 

  előzmény:
  VIK (1)
  2011-07-07  12:50
 4. 2011. szeptember 2. 12:2553.

  A leírtak alapján már én sem hiszek benne, nekem amúgy eddig  is sántított a dolog. De ezt senkinek a családból el nem mondom, mert pletykás banda és ha eljutna az apósom fülébe, ki tudja, hogyan reagálna. Vagy ő is elhinné, hogy enélkül is pont itt tartana, vagy összeomlana, hogy a csodaszer mégsem csodaszer és oda lenne a hite. Ez a kegyes hazugság... ha a hite ennyit segít neki, akkor legyen. Nem teszem kockára.

   

  Sajnálom, hogy nálatok teljesen bebizonyosodott, hogy nem ér semmit. És köszi szépen a jókívánságokat.

  előzmény:
  VIK (52)
  2011-09-01  10:17
 5. VIK
  VIK
  2011. szeptember 1. 10:1752.
  Én már sajnos nem hiszek a COD-ban... Minden betegnek, Apósodnak is teljes felépülést, gyógyulást kívánok!
  előzmény:
  bettere (51)
  2011-08-09  08:39
 6. 2011. augusztus 9. 08:3951.

  Szia!

  Én apósom esetéről tudok írni. 62 éves és a kötelező tüdőszűrés jó eredménye után egy hónappal mégiscsak tüdőrákot állapítottak meg nála. Ezt is csak azért, mert a sok köhögés vért is hozott fel...

  Igencsak hamarosan időpontot kapott műtétre, ahol közel a fél tüdejét kivették, de ilyenkor nem tudni biztosan, hogy sikerült-e kivenni a teljes érintett részt, illetve hogy a vér nem vitte-e még tovább a rákos sejteket. Itt jött a COD tea, mint egyik javaslat, merthogy minden segítőkész ismerős elkezdett utánaolvasni, mik jöhetnek szóba.

  Ő maga ebben kezdett hinni, ami biztos, hogy fontos. Pedig előtte nagyon befordult, hisz évekkel ezelőtt a sokkal fiatalabb öccsét temette el tüdőrák miatt, aki a kemó alatt halt meg, három hónappal később, hogy megállapították nála a rákot.

  Kemót apósom is kapott, de a tea miatt (legalábbis ezt gondoljuk) jól bírta, nem hányt és nem fogyott, bár a haja kihullott, de ezen nem akadt fenn. Nem tudhatjuk, hogy a tea és egyéb hozzávalók nélkül hol tartana most, de ha csak azzal hatott, hogy reményt adott, hát akkor is jó. Az eredményei jók és ő örül, hogy még él, nekünk ennyi elég. Lehet, hogy enélkül is élne, sosem fogjuk megtudni.    :)

   

   

  előzmény:
  VIK (1)
  2011-07-07  12:50
 7. 2011. augusztus 8. 18:3950.

  Na végre lépett a GVH!!!

   

  http://szkeptikus.blog.hu/2011/08/08/kiontotte _a_cod_teat_a_gvh

   

  ....a Gazdasági Versenyhivatal azonban nemrégiben rácáfolt erre. A CoD tea forgalmazásában érintett hét vállalkozás ellen indított eljárást, és a Vj-152/2008. számú versenyfelügyeleti eljárásban megállapította, hogy a CoD tea, a TCM CoD tea, a CoD tea – 8 gyógynövényt tartalmazó tea, a CoD fitoterápiás rendszer, a CoD táplálék kiegészítő teakeverék és a CoD indián étrend-kiegészítő (trópusi teakeverék) termékekkel kapcsolatban a vállalkozás 2005. november 17-től kezdve közreadott egyes tájékoztatásokkal a fogyasztók megtévesztésére alkalmas magatartást tanúsított, valamint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amikor a termékkel kapcsolatban azt állította, illetve azt a benyomást keltette, hogy azok alkalmasak (i) betegségek, illetve az emberi szervezet működési zavarai vagy rendellenességei gyógyítására, valamint (ii) a termékek Magyarországon étrend-kiegészítőként jogszerűen forgalomba hozhatók, továbbá (iii) a termékek – egyes összetevőik folytán – egyedi jellemzővel bírnak.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_635120 (0)
   
 8. 2011. július 8. 10:4949.
  Valóban nagyon szomorú dolgok ezek... Teljesen egyetértek, de ez az egészségügy rettentő rossz anyagi helyzete miatt van, előbb-utóbb - már ha ez vigasz lehet valakinek egyáltalán - az lesz, hogy csak magán klinikák lesznek, de sajnos, addig még őrlődik az ember...
  előzmény:
  VIK (45)
  2011-07-08  10:37
 9. VIK
  VIK
  2011. július 8. 10:4948.
  Valóban. Bár amikor én véletlenül megismertem kb. 15 éve, akkor még ingyen osztogatta a cod-ot, csupán a betegek leleteinek másolatát kérte cserébe a statisztikáihoz... Ajánlgattam is lelkesen mindenkinek. Szóval akkor régen valóban elhittem, hogy ez az ember tényleg gyógyítani akar... Hogy most mit gondolok? Egyrészt valóban méregdrágák a "gyógyszerei", és ezek közül is higgyétek el, még a cod tea a legolcsóbbb...
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_593150 (41)
  2011-07-07  19:17
 10. 2011. július 8. 10:4247.
  Nem értek hozzá (hálisten!), de először mellrákja volt, operálták, aztán később átterjedt csontra, stb. Tehát a 10 év alatt többször kapott kemót, más-más okból. A menye betette egy rémes öregek otthonába, így ahányszor ment Szegedre kemóra, felült egyedül a buszra Orosházán és visszafelé is így ment 80 évesen! Egyyszer a buszmegállóban rémülten felfedezte egy nővér és elszörnyedt...((( De a haja végig gyönyörű maradt, nem tudom, talán egyedi dolog.
  előzmény:
  VIK (44)
  2011-07-08  10:25
 11. VIK
  VIK
  2011. július 8. 10:3846.
  Na, ez valóban jó kérdés...
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_620936 (22)
  2011-07-07  17:32
 12. VIK
  VIK
  2011. július 8. 10:3745.
  Köszönöm a hsz-odat. A vénás C-vitamin is megvolt, ezt is "kaptunk" a proftól, meg még mást is. Mindezek mellett olyan dolgot is kért, amit ha megfeszültem sem tudtam beszerezni... Összességében csak azt nem értem, ha ez a "tea"+ az ő általa előírt cuccok tutira meggyógyítják a betegeket, akkor miért nincs egy kórház (akár itthon, akár Bécsben, ahol a prof él), ahová mindegy milyen összegért bevihetnénk a betegeinket, és valóban reménykedhetnénk a gyógyulásukban??? Ahol biztosak lehetnénk abban, hogy mindent megkap, ami a prof szerint a gyógyulásához szükséges... Nem kergetné majd' az őrületbe azzal embereket, akik szinte bármit megtennének a hozzátartozójuk gyógyulása érdekében, de amit a prof előírt, ja, azt valahogy nem lehet beszerezni, megoldani... Hát köszi!!! Mi meg hülyüljünk bele??? Na, összességében ez tetszett a legkevésbé a módszerében...
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_593150 (21)
  2011-07-07  17:29
 13. VIK
  VIK
  2011. július 8. 10:2544.
  A kemó fajtájától függ, hogy kihullik-e a haj.
  előzmény:
  eda-1952 (27)
  2011-07-07  18:08
 14. Torolt_felhasznalo_760877
  Torolt_felhasznalo_760877
  2011. július 7. 19:2743.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_749467 (40)
  2011-07-07  19:15
 15. Torolt_felhasznalo_593150
  Torolt_felhasznalo_593150
  2011. július 7. 19:2042.

  Úgy is néz ki mint egy pénzeszsák maffiózó. Havan gyógyszermaffia akkor gyógynövény és rákgyógyító maffia is van.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_593150 (41)
  2011-07-07  19:17
 16. Torolt_felhasznalo_593150
  Torolt_felhasznalo_593150
  2011. július 7. 19:1741.

  Lehet hogy már nem praktizál állatorvosként,(mert az nem akkora biznisz) de ha utánanézel, tényleg állatorvos volt...

   

  viszont vérlázító hogy pont ő beszél kuruzslásról meg gyógyszermaffiáról:

  http://www.sonline.hu/somogy/kek-hir ek-bulvar/harc-a-gyogyszermaffiaval-eltaposnak-ha-uj-utat-ke resel-291468

   

  miközben tízezerszázalékos haszonal csinálja a gyógyteákat a rákosoknak.

  Undorító. És itt is azt állítja hogy a kemo gyilkosméreg, nemszabad.

  Agyrém.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_749467 (39)
  2011-07-07  19:06
 17. Torolt_felhasznalo_699848
  Torolt_felhasznalo_699848
  2011. július 7. 19:1540.

  tenyleg allatorvosit vegzett

  Picikem! Bocsanat

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_749467 (39)
  2011-07-07  19:06
 18. Torolt_felhasznalo_699848
  Torolt_felhasznalo_699848
  2011. július 7. 19:0639.

  Koronisz!

  Aszklepiosz pelenkajat mosod beszelgetes kozben , vagy mi ?

   

  MONDOM HOGY NEM ALLATORVOS!!!!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_635120 (0)
   
 19. Torolt_felhasznalo_760877
  Torolt_felhasznalo_760877
  2011. július 7. 19:0538.
  Ez nem hit kérdése, hit ügyekben a papság az illetékes fórum. 
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_749467 (34)
  2011-07-07  18:57
 20. Torolt_felhasznalo_760877
  Torolt_felhasznalo_760877
  2011. július 7. 19:0437.

  Picikéd a ... 

   

  Olvassad már el, amit belinkeltem. Az Szent István Egyetemen nem humán orvosokat képeznek. 

   

  Világszabadalom mint olyan meg nincs.  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_749467 (33)
  2011-07-07  18:56
 21. Torolt_felhasznalo_760877
  Torolt_felhasznalo_760877
  2011. július 7. 19:0136.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_749467 (32)
  2011-07-07  18:54
 22. Torolt_felhasznalo_699848
  Torolt_felhasznalo_699848
  2011. július 7. 18:5735.
  csakazetis=csakazertis
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_749467 (34)
  2011-07-07  18:57
 23. Torolt_felhasznalo_699848
  Torolt_felhasznalo_699848
  2011. július 7. 18:5734.

  beneztem , de en utana csakazetis utananeztem

  en meg nekik sem hiszek : ok is emberek!

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_620936 (30)
  2011-07-07  18:51
 24. Torolt_felhasznalo_699848
  Torolt_felhasznalo_699848
  2011. július 7. 18:5633.

  picikem , Te sem nezed a linkeket ? Be kell masolnom ??!

   

  Dávid Tamás 1958-ban „Kiváló tanuló” állami kitüntetéssel érettségizett, majd 1962-ben és 1963-ban a „Jó tanuló – jó Sportoló” országos egyetemi vándordíj kétszeres nyertese lett. 1964-ben Promotion summa cum laude végzett a budapesti Szent István Egyetemen.

  1968-ban Berger professzorral Ausztriában mikrosebészeti tanulmányokat, idegsebészeti kutatást végzett, egy évvel később Bécsben a csipőficam sebészeti korrektura lehetőségét tanulmányozta és új sebészeti eljárást dolgozott ki Uyka és Kotz professzorokkal.

  1986-ban alapította meg a Forschungsstelle für Hüftdysplasie GmbH-t, s még ugyanebben az évben világszabadalmat kapott a Dinamikus anatómiai titán rögzítőlemez, amelyet Uyka professzorral közösen fejlesztettek ki.

  1986 és 1988 között Kínában folytatott phytotherápiai tanulmányokat, majd 1993-ban Bécsben megalapította az Österreichisches Zellkultur–Forschungslabort. 1994 és 1998 között a Kurier napilap tudományos munkatársa volt.

  1995-ben alapította meg a CoD™ Rák Információs Központot Budapesten, egy évvel később az Institute zur Immunstabilisierungsforschung und Information e.V-t Bécsben, 1998-ban pedig létrehozta az International CoD™ Cancer Information & Prevention Research Centert, amely Budapesten, New Yorkban, Jeruzsálemben, Tokióban, Szentpéterváron, Bécsben, Münchenben, Hannoverben, Pucallpán, Luzernben, San Carlosban, Lébényben, Dunaszerdahelyen és Marosvásárhelyen nyitotta meg kapuit.


  Legkiemelkedőbb elismerése az Osztrák Becsületrend Keresztje, amelyet 1994-ben a csipősebészet, a rák és immungyengeség kutatásban elért kimagasló eredményekért vehetett át.

  Dávid Tamás 2008-ban a Vitézi Lovagrend Keresztjét, 2010. szeptemberében pedig a Vitézi Rend Jubileumi Ezüst Nagykeresztjét vehette át.

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_620936 (30)
  2011-07-07  18:51
1 2 3

Címlap

top