Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Urológust szeretnék

Dobi
Létrehozva: 2021. március 22. 16:47

Sziasztok,



n


 



n


Olyan magán urológust keresek Bp-en, lehetőleg a Pesti oldalon, akinek a magánrendelőjében van rendes laborvizsgálatoktra lehetőség (vizelettenyésztés és társai) és antibiotikummal szívesen kezeli a prosztatagyulladást.



n


Köszi !

  1. 2021. március 23. 17:524.

    Az OEP miért nem jó?


    Ugyanúgy  megállapítja a bajt, gyógyszert ír fel, stb. A rendelésre persze körülményesebb bejutni, de meg kell gondolni, hogy a magánrendelés borsos ára megéri-e?

  2. 2021. március 23. 09:123.

    az elejére a válasz: azért nem a google-el keresek, mert nincs sehol olyan infó, hogy a doki mivel kezel, hajlandó-e antibiotikumozni, illetve olyan infót sem hirdet semelyik doki, hogy milyen laborvizsgálatokat végez (valójában)


    A felvetésed többi részére azért nem reagálok érdemben, mert annyira primitív a stílusod, meg amit írsz, mint gondolom te és nem alacsonyodok le a te szintedre, remélem egyszer megjön az eszed, ha nem, akkor ilyen taplón és magányosan halsz meg

    előzmény:
    Mozdonj (2)
    2021-03-23  09:00
  3. 2021. március 23. 09:002.

    Miert nem keresed sajat magad a telefonod es a google segitsegevel ?
    Miert keresed ezt egy teljesen kihalt , majdnem megszunt noi forumon ?
    Gyakorikerdesek es Hoxa azok a forumok , ahol az ilyen benasagok miatt "kezet tartanak es szanakoznak " a forumlakok...
    Mi ez az antibiotikumos ize ?
    Akar tetszik , akar viszolyodsz tole , a prosztatat a feneked lukan keresztul vizsgaljak/tapizzak .
    1001 ok miatt lehet "gyulladt" a cuccod...
    Az orvos , ahogy  hozzafordulsz , FELELOSSE valik a torveny elott  .
    Olyan nincs hogy Te diktalod mit akarsz mert te felsz...
    Nezzed meg a baratod /google/  segitsegevel , hogy mekkora eselyed van arra , hogy a  prostatad miatt halj meg idonek elotte...
    Az orvos  /magan vagy nem magan/  megvizsgal , eldonti mi a bajod es eldonti , hogy hogyan es mivel gyogyit meg..... ennyi .

Címlap

top