Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Kozmetikus OKJ Budapesten

spade13
Létrehozva: 2020. január 29. 17:42

Sziasztok!
Budapesten szeretnék kozmetikus okj-t csinálni,amíg nem emelik meg a tanulási időt 2-5 évesre. Tudna valaki ajánlani esetleg jó iskolát? Előre is köszönöm!!! 

  1. 2020. Április 5. 19:492.

    Hello! Ha még mindig keresel én nagyon tudom ajánlani az alfakapost meg a tanfolyamok hu-t! Az aflakaposnál szépségtanácsadó-t csináltam, a tanfolyamoknál meg sima kozmetikus OKJ-t, mindkettő hely egész korrekt árban van, mondjuk én dolgoztam a tanulás mellett és úgy tényleg nem volt vészes, de be tudod részletre is fizetni. Az a legjobb igazából az egészben, hogy előre odaadják a tananyagokat és úgy készülsz fel, ahogy akarsz, csak a gyakorlatokra meg vizsgákra kell bejárni, gondolom most azt is távoktatásban csinálják. Csekkold le őket, hátha valamelyik bejön, szép napot!

Címlap

top