Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Vodafone állás

tamasmara
Létrehozva: 2022. március 2. 09:11

Üdv


Mennyire nehéz bekerülni a Vodafonhoz értékesítő pozícióba? Állásinterjúra megyek hozzájuk, érettségim van és kereskedelmi tapasztalatom.


Mire számítsak?


És azt mondták hogy az elején elkell végezni valamilyen 2 hetes tanfolyamot, vizsgát, az milyen, mennyire nehéz, az beleszámít már a munkaviszonyba? Valakinek van valami tanácsa, tapasztalata?

  1. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 7. 19:453.

    Nem árt már most megnézegetni a honlapjukat, és arra is nyugodtan utalhatsz az interjún, ha láttál rajta valami érdekeset - így látják, hogy készültél, lelkes vagy.

  2. Torolt_felhasznalo_605445
    Torolt_felhasznalo_605445
    2022. március 7. 19:432.

    Hát nem tudom, milyen kereskedelmi tapasztalatod van, de ez azért valószínűleg nem az a kategória. Itt dumálni kell, azt a szöveget nyomatni hitelesen és sikeresen (gondolom az alapfizun túl jutalomért, bónuszért cserébe), amit a tanfolyamon majd megtanítanak. A Vodafone termékeit, szolgáltatásait kell eladni. Pl. tudni kell kedvesnek lenni, de egyben határozottnak, tudni kell válaszolni a vásárló kérdéseire, tudni kell plusz kapcsolódó terméket ajánlani, tehát pl. kiegészítőket a készülékekhez. Vagy ha telefonos értékesítés, akkor a tarifacsomagokat kell kenni-vágni, és minél több előfizetést "rásózni" az ügyfélre - tehát vegye meg a családi csomagot is, meg a családi netet is, meg mindent, ami eladó! Jó eséllyel felvesznek, hogy elmehess a tanfolyamra, csak legyél kultúrált az interjún (köszönés, bemutatkozás, értelmes bólogatás, mosoly, nyugodtan tegyél fel kérdéseket, hogy milyen is ez a munkakör - szeretik, ha valaki érdeklődő!) Ha bejutsz a tanfolyamra, vegyed komolyan! Tanulgasd meg szépen, amit meg kell, és a vizsgán legyél bátor, nyomasd ezerrel a sódert! A neheze úgyis a vizsga után jön - ezt kell majd csinálnod napi nyolc órában! Sok sikert!


    Ja igen, üzleties megjelenés kell az ilyen helyeken, tehát farmer nem jó, és a hajad is legyen normális, és egy szolidabb smink tökéletes! A leghosszabb műkörmödre sincs szükségük, de abba még belefér némi fantázia.

Címlap

top