Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mi, 50 felettiek...
2006-04-23 08:591.

Létrehozva: 2006. Április 23. 08:59
Többen vagyunk újak és saját tapasztalatom, hogy próbálkozásaim nem jártak sikerrel amikor hozzászólásaimmal szerettem volna egy csapatba bekerülni. Nehéz belecsöppenni a már kialakult kapcsolatokba, ezért gondoltam arra, próbáljunk új topikot nyitni és remélhetőleg nálunk is elkezdődnek a barátkozások. Minden szépre és jóra nyitott vagyok, sok téma érdekel. Várom a válaszotokat!
Elnézést, hogy este nem köszöntem el, de nem engedett megint a gép, úgyhogy bocsika!
Úgyebár sok mondani valóm nincs, mivel nem történt az iccaka semmi,az alváson kívűl!
Ma ne sokat dolgozzatok, pihenjetek amennyit csak tudtok, sziasztok és majd jövök!
Puszika:Magdi
Köszi a gratulációt,én sem figyeltem,hogy ki éri el./b]
Sok puszika:Magdi
Nem voltam mert a hajam csináltam.Bocsika
Puszika:Magdi
Vigyázz magadra, mert kellesz ám nekünk!!!!
Bizonyám! Van két új helyem és szakadásig lehet lopni, alig lehet otthagyni! És mindennap változó!!!
Úgyhogy lesznek, csak győzzem mappákkal!
Az elsőt direkt Neked szerváltam, Te, kutyás lány!!!
Jucus.
Ha valami baj van számíthatsz ránk, megvígasztalunk, jókedvet adunk!!
Csak szólnod kell és itt vagyunk!!
Szia sokszámos Évi...
Köszi élek majd a lehetőséggel igérem,szükségem is lesz rá...
Nagyon drukkoltam neked,hogy birod a megterhelést az első nap...Gondolom bezugsz az ágyba este annyira elfáradtál...
Azért vigyázz magadra légyszi.... Tök jók a képek...uj helyeken jártál ezekszerint
)
Erzsi
Nos az én idöm lejárt. Mindenkinek kivánok Nyugodalmas jó Éjszakát És további jó beszélgetést Marika
Magdikám ez volt ugye a célod?
Mint mindenböl ebböl is kijövök. Évikém Te már jol vagy ugye, vigyázz nehogy ujra megfázz.
Most egy órácskára eltűnök, mert az uncsinak kell a gép, aztán jövök vissza.
- Ma inkább ne, drágám, mert holnap nőgyógyászhoz megyek.
- Rendben. - mondja a férj és a fal felé fordul.
Kis idő múlva azonban ismét közeledni próbál:
- És mondd csak, fogorvoshoz nem mész holnap
Móricka kilesi a nővérét, amint az éppen egy fiatalemberrel szerelmeskedik az ágyában. A fiatalember ad egy százast Mórickának:
- Aztán nem láttál semmit, rendben van, öcsi?
- Oké - mondja Móricka és visszaad egy ötvenest.
- Hát ezt miért adod vissza?
- Maga se fizessen többet, mint a többiek.
Hát elkezdtem a szürke hétköznapokat, vége a lazsálásnak, egyszer minden véget ér!
Erzsi! Eleged lehet, de kitartás, hiszen itt vagyunk melletted, számíthatsz ránk, hogy felejtetni tudjuk Veled az elválást!!
Zsuzsi! Azokat az írásokat tanulmányozd szorgalmasan amiket írtam! Azt is mondtam, hogy próbáld a mozgó képet úgy menteni, hogy a kép elnevezése után pont és odaírod, hogy gif! Példa:kék rózsa.gif
Az amit írtál, hogy az alsó ablakban az van, nem mindig segít!
Marika! Bármi probléma van szólj! Látod, hogy mindannyian segíteni próbálunk!
Jucuskám! Látom egy kicsit össze szedted magad, vigyázz az egészségedre!
Duplám, Te meg mit vihogsz egyfolytában???