Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Maradt egy kicsi rajtam tegnapról a Guerlain Samsara-ból.🥳🥂🍾Boldog "parfümillatos" 2021-es esztendőt mindenkinek!
Cirka, neked külön is!😘
csak paco rabone invictus, ennél nincs jobb
Burberry London
Burberry Women
Ma Chloe EDP
Sziasztok! eladó Scandal 30ml parfüm, 3/4 ig még teli.olcsón eladó dobozzal együtt. érdeklődjetek,ha szeretnétek. bevásárlóközpontban átvehető tőlem Budapesten.Szép napot!
Sziasztok.
Tegnap a Douglas üzletben vásároltam egy Lady Million parfümöt.
Elég sok időt időztem az üzletben,nehéz volt a választás.Aztán itthon is
kipróbáltam,de valahogy mégsem annyira tetszik.Szeretnék venni egy
másik parfümöt ma,aztán jó darabig megint semmit...
Tudtok jót ajánlani?Lehet virág illatú,vagy enyhén fűszeres is.
Köszi a válaszokat.
Mai illatom Azzaro Pure Cédrat. Nagyon jól bírja még ebben a hőségben is a reggeli fújás.
http://www.parfumo.net/Perfumes/Azzaro/Pure_Cedrat
Szia Ildi!
Én itt vagyok, állok elébe!
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy vagyunk itt még páran!Én ma Kurkdjian Aqua Universalis voltam. Hihetelenül finom, tiszta illat és mellesleg tartós is.
Sziasztok! Alig hiszem el, hogy még megvan ez a topik, kiscsaj voltam mikor olvastam... hol vagytok, merre vagytok? Alien, mert reggel borókás volt az idő.
Marussia (francia)
Lyrical (AVON)
Aki tudja,hol lehet még ilyet kapni, kérem, jelezze. Köszi.
Marussia (francia)
Fumeé 10 Light Red virágos -gyümölcsös 20% olajtartalommal.
Osztrák parfüm!
Amúgy Nina Ricci Farouche.
Az meg kizárt, hogy itt is elkezdjek újra fórumozni. De örülök, h a topic megvan még.
fetisch :) ujabban meg szoktak dicserni, milyen rettenetesjo tisztasagillat :D
jééé, be tudtam lépni.
Ma Visa.
én még néha néha irogattam, de nem jött senki
Anyák napján Hermes Jour d' Hermes :)
Fel kéne pörgetni ezt a topicot...hahó csajok:)
Sziasztok! Kérem, aki tudja hol lehet rendelni Annick Goutal: Musk Nomade, valamint Miller et Bertaux: Green, green, green parfümmintát, az jelezze nekem. Köszönöm!
Nyári utazásaim során több illattal is sikerült gazdagodnom. Aminek különösen örülök az egy könnyű levendulás kölnivíz Provance-ból illetve a Barcelonaból szerzett jelenlegi kedvenc,
ma :Ramon Monegal -Cotton Musk
Sziasztok!
Nagy bánatomra valamiért nem lehet kapni sehol a Miss Dior Chérie L'ue parfümöt. Tudja esetleg valaki, hogy miért vonták ki a forgalomból?
Ha valaki tudna helyette ajánlani valami nagyon hasonló citromos, friss illatot, nagyon hálás lennék!
Nelly
Moschino: I love love (elvégre jön a tavasz).
Ha még érdekelnek Minya Viki illatai, Neroliban megszagolhatod. Mindet.
És igen, már nem nagyon járunk errefelé.
Sziasztok, bocs, hogy csak így "betörök" ide, de ezt olvastátok?
http://www.uzletresz.hu/sikerek/20141218-gerjed-a-vilag-a-magyar-parfumre.html?utm_source=freemail-kilepo&utm_medium=uzl&utm_campaign=freemail
Vagy itt már nincs is senki????
Aki szereti: a l'occitane-ben már kapható az új karácsonyi illat (nekem nem jött be, olyan Kis jellegtelen illat)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a Bvlgari Rose Essentielle parfümmel kapcsolatban,amennyiben ismeri valaki az EDT változatot is.
Én az EDP-t ismere,, nagyon illik hozzám, jól "működik rajtam, de most az EDT-t találtam jobb áron, csak nem tudom, hogy ugyanaz a mély illat-e?
Köszönöm a segítséget!
köszi, köszi a Müller jo is lesz!