Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Andalúzia milyen?
2006-08-31 16:151.
Létrehozva: 2006. augusztus 31. 16:15
Sziasztok!
Oktoberben keszülünk Andalúziaba egy hetre,igazabol egy kisebb körutazas lesz.
Kivancsi lennek a velemenyetekre,mit erdemes megnezni,enni,inni,stb..Szoval mindenre!Irjatok le,hogy ereztetek magatokat,hol voltatok!?
Köszi elöre is a hozzaszolasokat,beszamolokat!
Csodálatosan szép hely,mi Malagán voltunk tavaly 1 hetet okt. első hetében.
Gibraltárt ki ne hagyjátok.A sangria koktélt feltétlenül kóstoljátok meg,ill.az tengeri herkentyűket. Nagyon finom a zöld dinnye is,mi minden ebédnél,vacsinál kaptunk nem győztem enni.Azóta sem ettem olyan finomat,mint ott.
Nagyon irigyellek benneteket,jó nyaralást!
Ott voltunk nászúton, 2-3 naponta cserélgettük a városokat: Malaga, Sevilla, Cordoba, és 1 nap Gibraltár. Nagyon klassz volt, nagy nyugissétákkal rengeteget láttunk. A látnivalókat az útikönyv ajánlásai alapján válogattuk. Mi busszal mentünk a városok között, az is teljesen jó volt, persze a mai kényelmünkkel már kocsit bérelnénk.
A buszról nézelődtük a tájat a városok között, attól annyira nem voltam elájulva, elég kopár és sziklás, persze ízlés kérdése.
Jó lesz nagyon
Nagyon aranyosak vagytok! Köszi a fotokat!
En is mar elöre örülök,mar alig varom,hogy ott legyünk!!
Most muszaj elrohannom bevasarolni,de utana jövök vissza!
Üdv:Alinna
Andalúzia gyönyörű és izgalmas! szerintem a világ egyik legjobb helye! Az Alhambrát és Rondát ne hagyjátok ki! Jó utat, mi majd innen irigykedünk
Tudom en is,hogy keves,de ez most igy jött ki - idö es penz szempontjabol is.
Mi Torremolinosbol indulunk Ronda es Arcos de la Frontera fele;utana Sevilla,majd Granada vegül vissza Malagaba,ahol 3 napot szeretnenk a tengerparton tölteni,ha az idö megengedi.
Csak győzd kivárni, nagyon szuper lesz!!!
Mi nászúton voltunk ott tavaly, két hétre...
Pár éve sajnos mi is csak egy hétre mentünk Nagyon kevés!! Egyszerűen annyira gyönyörű a vidék, és annyira sok látnivaló van. Mi Torremolinosban laktunk, és pl. Sevillába sem jutottunk el, mert nem volt rá idő. Pedig az egy hét alatt szinte a tengerpartra sem jutottunk le fürdeni, mert csak mentünk-mentünk. Az eddig felsoroltakon kívül van egy fantasztikus kisváros, Ronda a neve, ide feltétlenül menjetek el!!!
Ti hol fogtok lakni?
Hat ha jobban meggondolom...ha egy kicsit összehuzod magad..nagyon szivesen!
Hibátlan! Minden tökéletes, gyönyörű! irigyellek!
Nézzétek meg Sevillát, Malagát, MArbellát és Cordobát feltételnül!
Bár akárhová mentek, van mit nézni. (Nem mehetnáék veletek valamelyik bőröndben?)
Na,hat sehol senki?