Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nuskinról vélemény

Nit555
Létrehozva: 2011. január 13. 08:10

Sziasztok!

 

Nem érdekel az üzleti része, viszont tudni szeretném, hogy milyen hatása van az egészségi éllapotra ez a termék. Nagyon súlyos dolgon vagyunk túl és nyilván minden érdekel ami jó, de ártani sem szeretnék.

Kérem, hogy aki valóban használja a Nuskin termékeket mondjon véleményt róla, segített, nem segített, nem történt semmi. 

 

Még egyszer hangsúlyozom, nem érdekel az üzleti része, nem szeretnék vitát.

  1. 2011. március 22. 12:1621.

    Köszi, hogy leírtad. :-)

     

    Engedelmeddel máshol is idézni fogjuk. Sajnos van rá szükség....

    Egyre gátlástalanabbul nyomulnak az ilyen MLM-cégek, és egykaptafára mennek ezek a parasztvakítások is.

     

    tökéletesen átlátod az egész sötét bizniszt.

     

     

    előzmény:
    ezmiez (20)
    2011-03-20  11:58
  2. 2011. március 20. 11:5820.

    Kedves Hölgyek!

     

    A napokban találkozásra invitált egy régi barátom, gondoltam ismerősi beszélgetés lesz, erre egy termékbemutatót prezentált.

    Úr Isten csajok ennek bedőltök, hát az egész egy óriási kamu a hiúságotokra alapozva ad el egy értéktelen terméket állpilóta játék rendszerben.

    Pszichológiai megtévesztéseket használnak, úgy mint

    -hangzatos szavak ( trend divat spa wellness új irány,fiatalodás,életerő,antioxidáns, saját üzlet, elérhető jövedelem,magasabb életszínvonal )

    - fejlesztésre költött összeget hangsúlyozzák ( ami kamu mert közgazdász vagyok és tudom h. ez ebben az esetben mit takar)

    - fotókon mutatják hatékonyságát ( láttátok már valaha valamelyik idősödő celebünket élőben és újságban?  ebben az esetben nincs smink de elárulom a fiatalító trükköt ha elolvasod)

    - csodatörténetek, gyors előrelépés meggazdagodás ( én is használom azóta új ember vagyok, ezek a xarok árulásával csomó pénzem van, te is megcsinálhatod van aki várat épít már a sok pénzből, olyan emberek emlegetése akit sose látott sose halott,de nagy üzletember mert ebbe utazik)

        Nos hát egy értéktelen valami ismeretlen anyagot magában foglaló placebó elhiteti velem, hogy fiatalabb leszek és életerősebb… ez különös értéket ad a hétköznapi vagy felesleges terméknek.

    A termékek átlagár feletti termékek, sose tudnál annyit eladni belőle, hogy megtérüljön a befeketés és hosszú távon jól járjál. Valószínűleg egy két vásárlót hoznál a piacra rosszabb esetben magad is használod a terméket vagy veszel belőle h. értékesítsd. Pont ez a szándékuk, már ha csak egy két termék elfogy általad, vagy valakit ajánlasz nekik az is siker, mert terjeszteni akar. Ne vásárolj, ne használd, és ne ajánld, senkinek én ezt ajánlom.

    Ha tartalmazza is mind azt amit ráírtak egy sarki zöldségesnél megkapod.

    A pénzedet pedig költsd el okosan hallgass rám a szívedre lelkedre és a testedre.

     -  Pihenj eleget, aludj jó levegőn nyitott ablaknál kemény fekhelyen és háton. ( kellemes hűvös levegő nagyon kellemes már a márciusi hónapban, a kemény fekhely jót tesz a gerincnek a helyes testtartásért, az arc pedig simább lesz mint hason fekvéskor mert nem húzza a gravitáció)

     - Kezdődjön a reggeled egy alapos nyugtozással. pár perc tornával tusolással és friss gyümölcs zöldség lével vagy salátával. Kerüld a cukrot a finomított lisztet mindent amiről köztudott h. káros. A cukor főképp a kóla,  a dohányzás sav a csontjaidnak.

     A xar termék  helyett  vásárolj mimnél több zöldséget gyümölcsöt almát répát narancsot banánt málnát mangót, paprikát paradicsomot ubit hagymát amit megkívánsz. Lásd el a testedet minden nap minél több élő tápanyaggal.

     A napi kétszer húsz perc torna este reggel jót tesz a letapadt izmoknak ne bohóckod el, dolgoztasd meg magad, ha megteheted masszíroztasd is magad, járj úszni. Tölts minél több időt jó levegőn sétálj erdőben folyóparton, fák között, természetben. Arcápolásra használj, egyszerű természetes szereket réten szedet gyógynövényeket, tejfölt, gyümölcsöket,  zöldségeket mézet. Tarts otthon zöld növényeket ( citromfű csalán metélőhagyma stb) cserépben vagy udvaron, ha megteheted, használd fürdőzésre és ételeidhez, hálószobádban különösen most március tájt  tarts virágot, akár egy jázmin virág illat és a friss kellemes levegő a legkellemesebb alvást nyújtja.

    Hát csajok egy harminc éves férfi véleményét hallottátok…

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  3. 2011. február 11. 14:3919.

    Szia!

     

    Én pár éve (1 vagy 2?) voltam NuSkin bemutatón. Szintén be akartak szervezni.

    Na kellett egy hét mire kitisztult az agyam .

    Számomra teljesen hiteltelenek a mérőeszközükkel együtt, bármilyen papírt is mutogatnak róla. Amíg az ő kezükben van az a szkenner, addig nem valami meggyőző, hogy az ő termékük a legjobb. 

    előzmény:
    Meske84 (18)
    2011-02-11  14:21
  4. 2011. február 11. 14:2118.

    Megnézem, hogy a barátnőmnek sikerül-e vagy nem, addig ismereked a termékekkel, gyűjtöm az infokat :)

    előzmény:
    antironia (17)
    2011-02-10  18:37
  5. 2011. február 10. 18:3717.

    Nézd, volt már pár topik, ahol egészen nyilvánvalóan hazugságon kapták a céget, az ügynököket. Olyan dolgokat állítanak, amit nem tudnak bizonyítani.

     

    Innentől kezdve....

     

    Egy kívülálló hogyan bizonyosodhat meg róla, hogy nem kamu?

    Ezzel a szkennerjükkel is olyan túlzott következtetéseket bírnak leírni/elmondani, hogy a fele sem igaz...

     

    ezeknél az MLM cégeknél soha nem a termék a lényeg. Az csak azért van, hogy ne látszódjék a piramisrendszer, a pilótajáték. Kifelé alig adnak el, belső fogyasztás a termékforgalom 90++%-a. Ez tény.

     

    Szóval........

     

    Az vásárol, aki pontokat gyűjtöget, pozíciókra tör.

     

    Ismerős a mondat, hogy "gazdagodjon meg költekezéseiből"?

     

    No ez is valami hasonló parasztvakítás.

     

    Megveszed 3x-os áron az ilyen-olyan krémet (bolti hasonlóhoz képest), aztán visszajön belőle 20% jutalék - jó esetben.

     

    A hülyének is megéri, nem?

    előzmény:
    Meske84 (16)
    2011-02-10  13:15
  6. 2011. február 10. 13:1516.
    Viszont ha a termékek jók, akkor megérik az árukat nem? Bár árlistát még nem igazán tanulmányoztam. Pl. a tupperware-val jártam úgy, hogy elég drágának véltem 2-3.000 ft-ot műanyag dobozokért, de kibróbáltam és szinte a mániámmá vált :) Meséltem az ismerőseimnek, ők is kipróbálták és nagyon szeretik ők is. Tehát ez a nuskin-t nem így kell elképzelni?
    előzmény:
    antironia (15)
    2011-02-10  11:39
  7. 2011. február 10. 11:3915.

    nem alaptalan a szkepticizmusod. :-(

     

    Azoknak jön be anyagilag, akiknek krokodilbőr van a pofájukon, és erőszakosan rádumálják az összes rokonukat-ismerősüket a belépésre, és a túlárazott termékek vásárlására.

     

    Pilótajáték burkoltan.

     

     

    előzmény:
    Meske84 (14)
    2011-02-10  11:19
  8. 2011. február 10. 11:1914.

    Sziasztok!

     

    Elsőkörben a topik indítótól szeretnék elnézést kérni, hogy az ő témája alatt teszem fel a kérdésemet, de mivel új felhasználó vagyok, nem indíthatok topikot.

    Egy barátnőm most lépett be a nuskinhoz és engem is be akar léptetni. Voltam egy előadáson is, de egyelőre nagyon szkeptikus vagyok. Az eddig olvasottak alapján a termékek jók, viszont mint üzleti lehetőség nem megbízható. Erről szeretnék bővebb információt kapni, hogy  tényleg ennyire nem éri meg?

     

    Előre is köszönöm a válaszokat!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_588037 (0)
     
  9. 2011. január 13. 11:0813.

    Köszönöm a válaszokat, úgy látom sokan nem ugrálnak, hogy ez milyen szuper szer. Valamire biztos jó, de más utat kell keresnem.

     

    Köszi Mindenkinek aki hozzászólt.

    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  10. Torolt_felhasznalo_449277
    Torolt_felhasznalo_449277
    2011. január 13. 10:4912.

    Szia!

     

    Nem írtad konkrétan, melyik termékre vagy kíváncsi, így gondolom, hogy az általános vitamincsomagjukról beszélsz.

    Én használtam már jó pár cuccukat, és nagyon meg vagyok velük elégedve. És nem, nem vagyok ügynök, sőt, ismerősöm sincs köztük. De nem akarok Neked általánosságokat írni, mert azzal nem vagy előrébb, inkább pár konkrétumot:

     

    Az én volt párom elég súlyos és hosszantartó bélrendszeri betegségen esett túl, nagyon le volt pusztulva. Ezt a terméket kezdte szedni, és olyan jó fél-egy év kellett, hogy helyrehozza, de szépen rendbejött. Szóval nekünk bevált. Én akkor voltam terhes, szedtem a magzatvédő vitamint. Kíváncsiságól összehasonlítottam az összetevők listáját, majd ugyanezt megtettem a suprad...nel is.

    Ugyanazokat a vitaminokat tartalmazták, csak az arányokban voltak eltérések. Gondolom, egy terhes nőnek is másfajta koncentrációra van szüksége, mint pl. egy májbetegnek, és megint más, ha csak általános erősítésre használod.

     

    Először is tudnod kell, melyik területet akarjátok erősíteni, ahhoz milyen vitaminok szükségesek. Inkább ez alapján keress, ne a márka/név szerint..

     

    Fölösleges sokat kiadni rá, ha van másik olyan termék, ami ugyanezt tudja. Amúgy a mi nagytudású dokinénink azt  mondta, a legjobb a Suprad..n.

    szerintem az orvostól kérj inkább tanácsot.

    Remélhetőleg ő sem az orvoslátogatók hatására ad tanácsot..

     

    Jobbulást kívánok Nektek!

    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  11. 2011. január 13. 10:3911.

    Szia!

     

    Pontosan mire vagy kíváncsi? Gondolom a táplálékkiegészítőkre. Én néhányat próbáltam már, van amit most is szedek, ha van konkrét terméknév, talán tudok segíteni.

    (Nem vagyok üzletépítő.)

    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  12. 2011. január 13. 10:1110.

    Jajjjjj........ Lúgosítás...! :-S

     

    A másik nagy szemfényvesztés!

     

    Az oxigéndúsított vízre épp tegnap húzták rá a vizes lepedőt...

     

    http://index.hu/tudomany/2011/01/12/atvere s_az_oxigenes_viz/

     

     

    előzmény:
    hbmarcsi (7)
    2011-01-13  09:41
  13. 2011. január 13. 10:099.

    Írod, hogy nagyon súlyos dolgokon vagytok túl.

    Ezért nem csodálkzom, hogy az utolsó hajszálba is belekapaszkodik az, aki gyógyulni szeretne.

    De az a helyzet, hogy ezek a lelketlen kufárok (MLM-cégek és társaik...) nem átallanak BÁRMI csodahatást leírni a termékeikről. :-((((  Pont ezt a reményt kereső, sebezhető réteget megcélozva.

     

    Parasztvakítás, amiket állítanak a cuccaikról!

     

     

    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  14. 2011. január 13. 09:568.
    Köszi, hallotam már róla, de majd utánanézek még.
    előzmény:
    hbmarcsi (7)
    2011-01-13  09:41
  15. 2011. január 13. 09:417.

    Szia!

    Én a Nuskint csak hallomásból ismerem, így véleményt nem mondhatok róla.De mivel írtad, hogy egy súlyos dolgon vagytok túl, ami gondolom egy betegség, gondoltam elmondom a véleményem.Szerintem Magyarországon is van olyan termék, ami szinte ugyan olyan jó, mint ezek a külföldiek.Egyszer hallottam a Béresnek egy beszélgetését, ahol elmondta, hogy itt Mo-on az emberek szervezet csak az itt élő dolgokra van kódolva. Nem kellene nekünk itt minden féle külföldi dologgal foglalkozni.Ki tudja, tényleg az van -e benne, amit mondanak?

    Én nagyon tudnám neked ajánlani a lúgosított vizet.Nem tudom, hogy hallottál -e már pl a vital-ionról?  Ez is lúgosított víz, C vitamin és Grapefruit mag kivonat van benne.Hiszem azt, hogy van olyan jó mint a Nuskin, és árban is megfizethető akár hosszú távon is.

    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  16. 2011. január 13. 09:326.
    Várok még konkrét tapasztalatokat ha vannak, köszönöm.
    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  17. Torolt_felhasznalo_807121
    Torolt_felhasznalo_807121
    2011. január 13. 08:525.

    probald ki

     

     

    http://blog.trafo.com.tr/?p=2824

     

    nagyon jo. Kulonosen a rinoceroszszarvbol keszultek hatasosask.

     

     

     

    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  18. 2011. január 13. 08:484.
    Én a hajra való készítményeit használtam, gondolom, nem ilyenről kérsz véleményt elsődlegesen! Ez viszont jó volt, több hajam nem lett tőle, de az állaga sokkalt jobb lett.
    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10
  19. 2011. január 13. 08:273.
    Köszi a véleményt.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_600308 (2)
    2011-01-13  08:23
  20. Torolt_felhasznalo_600308
    Torolt_felhasznalo_600308
    2011. január 13. 08:232.

    Az unokatesóm férje foglalkozik vele. Engem nem tud meggyőzni!

    Placebó!

    Ha hiszel benne, a porrá tört rinocérosz-szarv is használható potencia növelőként, és a sima c vitamin is remek fájdalomcsillapító! Szerintem ami ennyi mindenre jó, az nem jó semmire! Ráadásul gusztustalan, hogy mennyi pénzt húznak le beteg emberekről, akik abban reménykednek, hogy ez majd segít!! 

    előzmény:
    Nit555 (1)
    2011-01-13  08:10

Címlap

top