Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Steve Irwin

age
age
Létrehozva: 2006. szeptember 4. 15:24

Annyira szerettem őt!! Megrögzött volt, de valahol imádtam a műsorait.

A dokumentum-filmekre specializálódott Steve Irwin, akit a magyar nézők főképp a Spektrum, National Geographic vagy az Animal Planet műsoraiból ismerhetnek, ma reggel halt meg Ausztrália partjainál. A 44 évet élt filmes - szemtanúk és a helyszínre érkezett mentők állítása szerint - Queensland északi részén, Port Douglas mellett egy tengeri dokumentum-filmen dolgozott, mikor egy közönséges mérges rája végzett vele.

Rendőrségi közlés szerint helikopteres mentésre is sor került, egy közeli helyszínen próbálták volna megmenteni Iwin életét, ám a népszerű filmes már a mentők érkezése előtt meghalt. Vélhetően a rája okozta sebek okozták szívének leállását.

A vadállatokkal gyakran együtt szereplő, és gyerekkorának egy részét is krokodilok közt töltő Irwin főképp az Animal Planetnek dolgozott, közel ötven dokumentum-filmet készített. Személye játékboltban is kapható műanyag akciófiguraként is tovább él, de könyveket is írt, számítógépes játék is készült róla. Természetfilmjei, a számítások szerint 200 millió tévénézőhöz jutottak el világszerte. A krokodilvadász Ausztrália egyik nagy kedvence, és két gyermek apja volt.

  1. Torolt_felhasznalo_922067
    Torolt_felhasznalo_922067
    2006. szeptember 4. 15:302.
  2. 2006. szeptember 4. 15:343.

    En is szerettem a musorait !

    Sajna,hogy elment,de lehett tudni,hogy nem ussza meg sokaig,hisz a legvadabb dolgokat muvelte..en akkor nagyon kiakadtam,mikor ket honapos kisfiaval a hona alatt krokodiloknak osztogatta a kajat..szerintem ez durva dolog volt,de mindenki per pillanat felhordult aztan lecsillapodtak korulotte a kedelyek..

    sajnalom,es ugy erzem,kar erte 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  3. 2006. szeptember 4. 16:024.

    Már van egy ilyen topic.

    előzmény:
    age (1)
    2006-09-04  15:24

Címlap

top