Fotó

Családok, akik unalomból híres festményeket alkottak újra a karanténban

Mit ki nem hoz az emberekből a bezártság?! Ezt bizonyítják az alábbi fotók, amelyeken híres festményeket alkottak újra a szereplők.

Mi történik, ha unalomból művészettel próbálkoznak az emberek karantén idején? Hát, ezek a vicces fotók! Unatkozó családok szórakozás gyanánt híres festményeket alkottak meg újra, a környezetükben rendelkezésre álló személyek és eszközök segítségével a karantén alatt. Vicces látni, hogy mire jó a WC-papír,  a régi függöny, ha van némi kreativitás az emberben. 

Unatkozó családok újrafotózták ikonikus festményeket a karantén alatt.

Gustave Courbet 1863-as festményét is újragondolták. Köszönjük ezt Ilya Sirinnek. (fotó: Ilya Sirin / / SWNS / Profimedia)

Unatkozó famíliák újrafotózták ikonikus festményeket a karantén alatt.

Evgeniy Demianenko minden részletre figyelt, amikor Quentin Matsys egyik leghíresebb alkotásának, az 1513-as Rút hercegnőnek a mását készítette el. (fotó: Evgeniy Demianenko / / SWNS / Profimedia)

Unatkoztak, ezért újrafotózták a híres festményeket a karantén alatt.

A Panfilova família Van Dyck 1621-es Családi portréját alkotta meg. Döbbenet mennyire multifunkcionális a toalettpapír. (fotó: Julia Panfilova / / SWNS / Profimedia)

Unatkozó famíliák újrafotózták híres festményeket a karantén alatt.

Erica Stockwell-Alpert és Alex deVillers egy igencsak népszerű festményt fotózott be. Ez a Judit lefejezi Holofernészt,  Caravaggio alkotása. Mondjuk a pontosság kedvéért, még egy anyós (igazából egy idősebb hölgy) hiányzik a háttérből. (fotó: Erica Stockwell-Alpert / / SWNS / Profimedia)

Unalmában híres festményeket fotózott újra

Elanor Barnett huszonhét éves. Ő Carl Blocn 1866-os Római vendéglő című festményéből ragadott ki egy szereplőt, akinek a bőrébe bújt. (fotó: Elanor Barnett/ / SWNS / Profimedia)

Karantén művészet

A kilencéves Thea Fernandes is modellt állt otthonában, hogy elkészüljön róla Felice Casorati egyik híres munkájának mása (fotó: Jonquil Westwood Pinto / / SWNS / Profimedia)

Karantén művészet újragondolt festmények

Samantha a fiával együtt készítette el Monet híres 1875-ös festményének (Nő esernyővel) mását… (fotó: Profimedia)

Mi történik velünk karantén alatt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.