Gasztro

Mángoldfasírt

Hozzávalók:

• 50 dkg mángold
• egy fej vöröshagyma
• 2 gerezd fokhagyma
• 2-3 tojás
• zsemlemorzsa, vaj, olaj

Elkészítés:

A mángoldot alaposan mosd le, vágd csíkokra. Az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát pirítsd át kevés vajon, majd add hozzá a mángoldot is és rövid ideig párold át. Amikor kihűlt keverj hozzá 2-3 tojást. Ha túl lágy a massza kenyérdarabkával, vagy zsemlemorzsáva, esetleg 1-2 kanál főtt rizsel dúsíthatod. Fűszerezd sóval, borssal, szórd meg zsemlemorzsával és forró olajban, vagy tepsire téve süsd meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top