A hozzávalók 4 személyre:
- 1/2 kg burgonyachips
- 1 l olaj
- 1 l Milli Főzőtejszín Light 15%
- 3 ág friss kakukkfű
- só; zöldbors; fokhagyma
Forraljuk fel a Milli Light Főzőtejszínt. A zsírtartalma jóval alacsonyabb, mint az átlagos főzőtejszíneké, de ezt az íze és az állaga alapján biztos nem mondanánk meg. Ha már forr, akkor az összezúzott fokhagymát rakjuk a tejszínbe. Adjunk hozzá egy kevés sót, zöldborsot, és tegyük bele a chipset. Az egészet még egyszer forraljuk jól össze, és a végén friss kakukkfűvel fűszerezzük.
Jó étvágyat!
Itt most meg is nézheted,
milyen egyszerűen készül el ez a finom fogás!
Még több recept:
Csirkemell roston sütve, párolt zöldségekkel, tejszínes gorgonzola mártással