1. Idén rendesen el vagyunk kényeztetve, a korai érést bő termés követte, és ezt nem bánjuk. Általában így vagyunk mi a cseresznyével:

2. Mondjuk, amikor a keddi értekezletünkön elfogyott fél tál cseresznye, mire észrevettük, hogy kukacos, kicsit elgondolkoztunk:
3. Szerencsére ennyitől nem torpanunk meg, és még így is tele vagyunk egészséges, ropogós cseresznyével. Magában is mennyei, de miután eleget ettük fáról, tálból, vízparton zacskóból, most már inkább valami ilyesmit szeretnénk látni:
5. Alapesetben cseresznyéből és sűrű palacsintatésztából készül a franciák kimondhatatlan nevű sütije, a clafoutis (ejtsd: klafuti). Ha franciásan cseresznyéznél, receptünk is van hozzá:
9. A lekvár sem maradhat ki, hogy télen is készülhessen cseresznyés süti. Ha a sima lekvár már nem kihívás, főzhetünk mandulás dzsemet Mautner Zsófia receptje szerint:
10. Ha csak innánk, akkor ezt kell tennünk a cseresznyével (recept itt):
11. Vagy rakjuk rá valaminek a tetejére az étel megkoronázásaként, de csak miután teletoltuk tejszínhabbal:
Máris mi leszünk a világ császárai:
13. Válogatás közben találkozhatunk érdekes formákkal:
14. Ne feledjük, Oscar-díjat is érhet egy művészi színvonalú cseresznyézés:
15. Vagy állásinterjúnál is jól jöhet egészen extrém esetekben, ha ki kell vágni magunkat:

És ti mihez kezdtek a rengeteg cseresznyével?