Hozzávalók ( 10-12 batyuhoz)
250 g darált hús
fél kelkáposzta
1 tojás
leveles tészta
só, bors
Angyalosy Kata
Ha valaki olyan szerencsés helyzetbe kerül, hogy a francia–német határ közelében él húsz évet, az a levegővel szívja magába a gasztronómia szeretetét. Kata megannyi főzőkurzus után, Michelin-csillagos séfektől ellesett trükkökkel a kuktafazekában tért haza három évvel ezelőtt. Innen pedig csak egy lépés volt, hogy valóra váltsa álmát, és megnyissa saját lakáséttermét. Azóta pedig a gasztronómia tölti ki a mindennapjait, szentül hisz a fűszerek hatalmában és a minőségi alapanyagok fontosságában. Folyamatosan próbál valami újat kitalálni, legyen szó akár rántott húsról, akár bonyolultabb fogásról, egy biztos, nála mindig kerül valamilyen trükk is a tányérra. |