Eddig az avokádós pirítós volt az abszolút befutó, de legújabban egy kicsit különlegesebb tojásos reggeli viszi a pálmát az Instán. A “felhőtojás” egy habos, könnyed, látványos tojásos reggeli, amely tényleg megéri, hogy ráhúzzunk néhány pofás filtert, és az a legjobb benne, hogy te is simán elkészítheted otthon!
A titok annyi, hogy először szét kell választanunk a tojásokat, majd a tojásfehérjéből kemény habot verünk. Ebből a habból alakítjuk ki a felhőcskéket úgy, hogy a kis halmok közepébe egy mélyedést képezünk, majd 230 fokos sütőben 4-5 percig sütjük őket. Ha már majdnem készen vannak, a mélyedésbe belecsúsztatjuk a tojássárgáját, és további két percig sütjük a tojásokat. Legyünk ügyesek, ha szép végeredményt akarunk!
Innentől pedig már csak azt kell eldöntenünk, hány avokádórózsát helyezzünk mellé, és milyen filtert válasszunk hozzá!