Gasztro

Nemzetközi versenyen remekelt Bezzegh Éva salátáskönyve

Nemzetközi díjat nyert Bezzegh Éva salátás könyve. Igaz, nem a recepteket díjazta a zsűri, hanem a receptkönyv grafikáját és dizájnját.

Ezüst fokozatú minősítést nyert „grafika és vizuális kommunikáció dizájn” kategóriában Bezzegh Éva – 12 hónap címet viselő első receptkönyve az A Design Award and Competiton versenyen, a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenyén.

A 12 hónap című receptes könyv a világ számos konyhájának ízét felvonultató, szezonális saláták témáját járja körbe. Mint ahogy azt a címe is sejteti, a nagy formátumú coffee table album egy teljes éven át követi nyomon a táj és a hangulatok változásait úgy a tányéron, mint a természetben és a mindennapjainkban.

Bezzegh Éva – 12 hónap 

A nemzetközi elismerést nyert könyv látványvilága Laki Eszter munkáját dicséri, az oldalakat Török-Bognár Renáta bámulatos ételfotói, táj- és életképei illusztrálják.

A kiadványt a tavaly alapított Artbeet, prémium gasztronómiai könyvekre szakosodott kiadó gondozásában jelent meg, aminek a könyv szerzője egyben társalapítója is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top