Gasztro

Elképesztő, amit ez a cukrász alkotott esküvői tortának

Peter Roberts tortája majdnem két méter magas!

Peter Roberts egy pár kérésének tett eleget, amikor megalkotta a walesi márványtemplom tökéletes mását. A munka rendkívül aprólékos volt, és a torta annyira hangulatosra sikerült, hogy nemcsak a menyasszony és a vőlegény, hanem a koszorúslányok és a vőfélyek is helyet kaptak a templom bejáratánál.

„Ez volt az egyik leginkább stresszes sütemény, amit eddig készítettem, és sok kora reggeli kelésembe telt, hogy időben elkészüljön. Megkönnyebbültem, amikor befejeztem” – mondta Peter, aki több mint egy hétig készítette a tortát. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Peter lenyűgöző ehető szobrokat hozott létre, korábban több nagyméretű süteményt is készített, de ez volt az első alkalom, amikor arra kérték fel, hogy egy ilyen részletes építészeti struktúrára építsen fel egy tortát. Mint mondja, amikor a helyszínre értek a tortával, és minden a helyére került, azért ivott egy erős italt.

via

(Nyitókép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top