Gasztro

Megsértette a vegántársadalmat a lányának reggelit készítő anyuka

Ti mit gondoltok, tényleg bűnt követett el az anya?

A fél internet abban a családi vitában próbál állást foglalni, amiben egy anya egyszerű reggelijét sértőnek, sőt tiszteletlennek tartják a vegánok. Történt ugyanis, hogy egy fiatal lányt meglátogatott az édesanyja, és remekül érezték mindketten magukat egészen az ominózus reggeliig. Egy reggelen a vegán életmódot követő lány arra kelt, hogy az egész lakás bűzlik a sült szalonnától, írja a 24.hu.

iStock

Ebből aztán hatalmas veszekedés lett, mivel a lány évek óta figyel arra, hogy semmilyen állati eredetű táplálékot ne vigyen a szervezetébe. Az édesanya tette ezért a lány szemében tiszteletlen húzásnak bizonyult.

Ki is posztolta gyorsan a sztorit a Facebookra, a bejegyzésben pedig arra kéri az ismerőseit, hogy küldjenek neki pozitív energiákat, mert elképesztően ideges. A Mirror és a Daily Mail blogja szemezgetett a kommentek között is, a legtöbben egyetértettek a lánnyal, sokan azt hangoztatták, hogy a lány már felnőtt, és ő dönti el, hogy a lakásában sülhet-e bacon vagy sem, írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top