Gasztro

Rendőrök lepték el Wossala Rozina éttermét

Csütörtökön rendőrök lepték el Wossala Rozina éttermét, ahol születésnapi bulit tartottak.

Wossala Rozina étterme a hely születésnapi bulijával összekötött terasznyitót hirdetett meg. Az eseményre rengetegen jelentkeztek, ami az étterem tulajdonost is nagyon meglepte – írja a Blikk.

“Egy ideig figyeltek az autóból, és amint nyilvánvalóvá vált számukra, hogy nem nagyon fog feloszlani a tömeg, odajöttek, és intézkedni kezdtek. Eléggé nagy társaság verődött össze a teraszon, és a sor is tömött volt az étterem előtt, ezt próbálták lazítani a rendőrök. Kedvesen kértek mindenkit, hogy álljunk lazábban, és próbáljunk meg nem egy kupacban fogyasztani” – mondta egy szemtanú.

Wossala Rozina terasznyitóján megjelentek a rendőrök

Wossala Rozina éttermében születésnapi bulijára rengetegen jelentkeztek. Fotó: smagpix/ Csaba Schumy

“Természetesen mindenkit kértünk arra és ki is írtuk, hogy figyeljenek a távolságra, tartsák be a szabályokat. A buli hevében azonban előfordult, hogy egy- egy baráti társaság összeverődött, ekkor jöttek meg a járőrök, akik nagyon jó fejek voltak. Látták, hogy a kérésüknek megfelelően mindenki betartja a szabályokat, így már további intézkedésre nem is volt szükség, nagyon jó hangulatúra sikerült az étterem születésnapi bulija” – árulta el rengeteget fogyó Wossala Rozina.


Még több cikk Wossala Rozináról:

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top