nlc.hu
Gasztro

Kilenc éve hoznak a férfinak pizzát úgy, hogy nem is rendelt

9 éve hoznak a férfinak pizzát úgy, hogy nem is rendelt

A férfit bosszúból szívatja valaki, egyáltalán nem örül a pizzának.

Egy 65 éves belga férfi élete, aki több mint kilenc éve, minden áldott nap kap egy rakás pizzát úgy, hogy nem ő rendelte – írta meg a furcsa esetet az Index. Jean Van Landeghem egy Turnhout nevű városban lakik, ahol napjában többször (néha hajnali kettőkor is) megjelennek a környékbeli futárok újabb és újabb adag kajával.

pizza pizzafutár ételfutár

A férfi évek óta minden nap rengeteg ételt kap, amit nem ő rendelt (Fotó: pexels.com)

Már nem tudok aludni sem, ha hallom, hogy egy robogó közeleg, remegni kezdek, és attól rettegek, hogy megint hoznak valamit – nyilatkozta a fáradt férfi. Tavaly januárban például egy nap alatt tíz ételfutár jelent meg nála, egyiküknél 14 pizza volt, az ételek összértéke 450 euró volt (155 ezer forint) – Egyiket sem vettem, át, így nem is fizettem értük” – tette hozzá.

Van Landeghem nem érti miért szívatják, de az illető nemcsak vele tol ki, hanem az étteremmel is. Meglepő a dologban, hogy a férfi szomszédos városban élő haverjával ugyanez történik, és dettó kilenc éve.

Az esetet bejelentették a rendőrségnek is, de kilenc év alatt sem sikerült beazonosítani, ki szórakozik velük. Érdekes bosszú, a kérdés csak az, a pizzafutárok miért nem utasítják vissza a rendelést?

Megkívántad a pizzát? Itt van néhány recept!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top