nlc.hu
Gasztro

Kiakadtak az uzsonnásdoboz tartalmán

Ártatlan fotót posztolt gyereke uzsonnájáról az anyuka, letámadta az internet

Őrjöngve kritizálták az anyát, amiért ilyen ételekkel engedi el a gyereket az iskolába.

Felrobbant a kommentdoboz egy ránézésre ártatlan fotó alatt, miután egy ausztrál anyuka megkérdezte a Facebook népét, rendben van-e, hogy ilyen ételekkel engedi el negyedikes fiát az iskolába – írja a Yahoo Australia

Erről a fotóról van szó:

Uzsonnásdoboz

Forrás: Facebook

Csak hogy tisztázzuk: az uzsonnásdobozban volt két szelet húsos szendvics, egy müzliszelet, egy kis zacskó Twisties (csipszszerű sajtos nasi), egy süti, némi keksz, sajtszeletek és egy alma.

Az internetes turbószülők gasztrorendőrsége persze azonnal a helyszínen termett és helyrerakták a szerencsétlen, eltévelyedett anyát, a következő érvekkel:

  • Túl sok az édesség, több gyümölcsöt, kevesebb cukrot!
  • Eleve túl sok az étel, ettől csak elhízik!
  • Különben is, hogy képzeli, hogy feldolgozott húst tesz a szendvicsbe?!

Szerencsére többen az anya védelmére keltek, például azzal, hogy a gyerek már elég nagy ahhoz, hogy képes legyen dönteni és nem kötelező megennie mindent, de így legalább biztosan nem marad éhen egész nap. Volt, aki szerint eleve annak a jele, hogy nagyon jó anya a posztoló, hogy egyáltalán megkérdezi, mit gondolnak; különben is, vannak gyerekek, akiket ennél sokkal szegényesebb dobozzal indítanak útnak a szüleik. (Vagy semmilyennel.)

Szerintetek?

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top