nlc.hu
Gasztro

Stílusos felmondás egy McDonald'sban

„Utálom a munkám” – A4-es papíron hirdette ki a McDonald’s-alkalmazott, hogy felmond

Ilyen stílusosan gyorsétteremben még nem mondtak fel.
Felmondás a McDonald'sban

Lazán és stílusosan (az étteremlánc szemszögéből pedig botrányosan és szabályt szegve) mondott fel egy kiégett McDonald’s-alkalmazott Amerikában. Az alábbi fotót közölte egy Twitter-felhasználó, amikor megpróbált behajtani az étteremlánc egy Drive Thru-kiszolgálója elé.

Azaz: 

Zárva vagyunk, mert felmondok és utálom ezt a munkát.

A fotó nem egész két nap alatt 200 ezer like-ot kapott. A poszthoz érkezett több mint 400 komment között azonban legalább annyira érdekes tartalmakra lehet bukkanni, mint maga a „felmondólevél” – írja a 24.hu. Többen is elhelyeztek fotókat ugyanarról a helyről (azaz annak a McDonald’s-nak gyanazon pontjáról), és kiderül, hogy más napokon is voltak ott érdekes feliratok.

Az egyiken – vélhetően szándékosan rossz helyesírással, hiszen minden egyes szót elírtak – például jelzik, hogy meghibásodott a fagyikat, shake-eket és hasonló édességeket készítő gép. A kommentekből kiderül, hogy a cég más éttermeiben is rémesek a körülmények és rosszul bánnak az ott dolgozókkal.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top