nlc.hu
Gasztro

Plasztikai sebész tippjei a TikTok-on

Nehezen alszol el? Vedd elő a mogyoróvajat, mondjuk, mi a teendő!

Végre egy értelmes TikTok-oldal!
Mogyoróvaj

Főleg vicces táncvideói és a felhasználók körében trendként hódító vicces hülyeségei miatt szeretjük a TikTok-ot, ritka az, hogy értelmes dologról tudunk hírt adni az oldal kapcsán. Most márpedig ez a helyzet: színre lépett ugyanis Anthony Youn, a TikTok ügyeletes orvosa.

A detroiti Dr. Youn ugyan plasztikai sebész, de ez ne tévesszen meg senkit: mindenféle témában ontja magából a jótanácsokat. Holisztikus orvosként ugyanis az egész testre, az egész szervezetre figyel, nem csak egy-egy tünetre. 

@tonyyounmd

Body Hacks that actually work! #learnontiktok #tiktokpartner #bodyhacks #bodyhack

♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic

Legutóbbi videójában egy sor jótanácsot oszt, többek között arról, hogyan kell elmúlasztani az émelygést, vagy életre kelteni az elzsibbadt kart. A leghasznosabb talán az inszomniásoknak szól: ágyba menetel előtt egy kanál mogyoróvaj megoldja a problémát. Tartalmaz ugyanis egy alvást segítő vegyületet, a triptofánt, amely nagyon sokat számít, ha ilyen problémával küzd az ember. Hangulatjavító, a szerotonint és a melantonin termelését is szabályozza. 

És még finom is. 

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top