nlc.hu
Gasztro

Heccből feleségül vette rizsfőzőjét, már válna is tőle

Heccből feleségül vette a rizsfőzőjét, majd bejelentette, válnak

Ez is egy módja annak, hogy valaki gyorsan híres legyen az interneten.

Néhány nappal ezelőtt számtalan helyen beszámoltak arról, hogy egy indonéz férfi úgy döntött, feleségül veszi a rizsfőzőjét, aminek rengeteg jó tulajdonsága van, például engedelmes, szerető és nagyon jól főz. Az „esküvői ceremóniáról” persze fotók is készültek, ezeken látható, hogy a konyhai kisgép egy fehér fátylat viselt a nagy napon. Azóta sajnos újabb hírek érkeztek, a „házasság” zátonyra futott, a férj „válni”akar. 

Az akár bizonyítéknak is tekinthető felvételek ellenére is érthető, ha valaki úgy gondolja, hogy ezt csak viccnek szánták, hogy valaki így akart magának egy kis hírnevet szerezni, mert igaz, hogy vannak, akik képesek tárgyakhoz vonzódni, ők az objektofilek, de a fiatalember esetében azonban valószínűleg nem erről van szó. Khoirul Anam ugyanis rendszeresen rukkol elő bizarr mutatványokkal, hogy szórakoztassa követőit, illetve tovább növelje rajongótáborát.

(via Unilad/Mashable/Daily Star)

rizsfőző

Fotó: Getty Images

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top