nlc.hu
Gasztro

Pultosból lett TikTok sztár ez a srác

A karantén alatt megtanult főzni a pultos srác, TikTok-sztár lett belőle

Bartek nem is tudta, milyen rejtett tehetség lakozik benne.
Bartek TikTok

Unatkozott a karantén alatt a Londonban élő Bartek, miután dolgozni nem tudott, munkahelyét, ahol pultosként dolgozott, ideiglenesen bezárták. Ezért úgy döntött, valami hasznossal üti el az időt és megtanul főzni.

A projekt olyan jól sikerült, hogy Barteknek ma már 580 ezer követője van TikTokon. Az első sajttortája olyan jól sikerült a család szerint, hogy testvére, Tosia azt javasolta neki, tegye ki TikTokra. Második posztja, egy krémes fokhagymás csirke recept virálisan terjedt, egy este alatt 500 ezer embert ért el vele.

@letsmunch

Treat your chicken how you should treat women, give them love, time and affection ##fyp

♬ Fields - Giveon

Bartek autodidakta módon tanulta meg a főzést, tálalást, sok hibát elkövetve és tanulva belőle. Mint mondja, a folyamat nemcsak hasznos, de pihentető is volt számára.

Bartek szerint a sikere titka, hogy jókor posztolt, nagyon sokan voltak otthon, és sokan főzőcskéztek, így tökéletes alkalma volt arra, hogy növelje a közönségét, amely azóta is kitart mellette.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top