nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök VIP: lángolt a konyha a műsorban

A Konyhafőnök VIP: Gubík Petrának csak fél órára volt szüksége, hogy felgyújtsa a konyhát

Nem semmi bemutatkozással rukkolt elő az X-Faktor egykori versenyzője, Gubík Petra A Konyhafőnök VIP-ben: az első fél órában nagy lángon égett a rezsója.
Kigyulladt a konyha A Konyhafőnök VIP-ben

Még be sem melegedtek A Konyhafőnök VIP idei celebjei a konyhában, amikor Gubík Petra énekesnő/színésznő egyből egy látványos jelenettel szórakoztatta a zsűrit és persze a tévénézőket: a pultjában valami égni kezdett.

A jelenségre az aggódó Fördős Zé hívta fel a figyelmét a füst miatt, és a füstből azután lett láng, hogy egy műanyag törlő is ráesett a főzőlapra, ami rögtön kigyulladt. Szerencsére gyorsan sikerült megakadályozni, hogy a lángból tűz legyen. Gubík gyorsan reagált, és úgy folytatta a munkáját, mintha mi sem történt volna, sőt viccesen megjegyezte azt is, hogy ő igazi látványkonyhában utazik. Az eset hatására szerencsére nem esett ki a műsorból, tegnap ugyanis Gyulai „Fresh” Vikinek kellett távoznia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top